-->

Kalp Ne İsterse O Olur 1 (Ciltli) Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kalp Ne İsterse O Olur 1 (Ciltli) kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kalp Ne İsterse O Olur 1 (Ciltli) kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kalp Ne İsterse O Olur 1 (Ciltli) kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Hayatı boyunca “Çulhaların kızı” olarak tanınanŞeyda Çulha, kendisinin asla bir birey olarak yaşamını sürdüremeyeceğini düşünmektedir. İçinde beslediğibüyük öfkeyi sadece buz pateni yaparak ve Yağız’ı izleyerek atar. Bir gün Yağız karşısına dikilip onunla uzun bir seyahate çıkmasını istediğinde bir kez olsun kendi hayatını yaşayabileceğini düşünerek bu teklifi kabul eder. O, uzaktan izlemelere doyamadığı tablosunu keşfederken ressamın son eserini hazırlamakta olduğunun farkında değildir. Gerçeklerle yüz yüze geldiğinde ise kendini sondan yeni bir başlangıç yaratmaya çalışırken bulacaktır.Fakat unutmaması gereken bir şey vardır; günün sonunda kalp ne isterse o olacaktır.   Meryem Nart’tan #Varmısın okurlarını heyecanlandıracak ve onları unutamayacakları bir serüvene çıkaracak bir kitap:Kalp Ne İsterse O Olur.   “Karanlığın arasından aydınlanan güzel bir ışık.Kalbini ısıtan güzel bir gülümseme. Ruhuna değen ela bakışlar. Ona doğru çekildiğin güzel bir ten. Gözlerimi yakan ama yine de kendine baktıran bir adam. Yağız Kahraman.”

***** Kalp Ne İsterse O Olur 1 (Ciltli) kitabını için satın alma linkleri:
Kalp Ne İsterse O Olur 1 (Ciltli) kitabını satın al

***** Kalp Ne İsterse O Olur 1 (Ciltli) indirme linkleri:
Kalp Ne İsterse O Olur 1 (Ciltli) kitabını PDF İndir
Kalp Ne İsterse O Olur 1 (Ciltli) kitabını ePub İndir
Kalp Ne İsterse O Olur 1 (Ciltli) kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kalp Ne İsterse O Olur 1 (Ciltli) kitabını ele aldık. Kalp Ne İsterse O Olur 1 (Ciltli) kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kalp Ne İsterse O Olur 1 (Ciltli) kitabının yazarı, Kalp Ne İsterse O Olur 1 (Ciltli) kitabının fiyatı ve Kalp Ne İsterse O Olur 1 (Ciltli) yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kalp Ne İsterse O Olur 1 (Ciltli) kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kalp Ne İsterse O Olur 1 (Ciltli) kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kalp Ne İsterse O Olur 1 (Ciltli) kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kalp Ne İsterse O Olur 1 (Ciltli) kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU