-->

Kalpten Dile Giden Yol Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kalpten Dile Giden Yol kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kalpten Dile Giden Yol kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kalpten Dile Giden Yol kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Adım adım gelip geçtiğimiz hayat denen bu yolda, her zaman bizimle olan duygularımız ve bu duyguları yaşayış biçimlerimiz vardır. Kimi zaman mutluluklar kimi zaman da ağır hüzünler… Bunlar hayatımızın her alanındadır fakat her birimiz bunları farklı şekillerde yaşarız. Kimimiz gözyaşlarıyla kimimiz de bir dert ortağıyla. Ve bizler de kalbimizden gelen bu duyguları mısra mısra dokuyarak… Çünkü bizim kalbimizden dilimize giden bu yol filizlenmiş, şiir bahçesine dönüşmüştür. Yaşadıklarımızın her biri satır satır şiir olup defterimizde can buluyor.   İşte bu ilk kitabımda şiir babında ilk adımlarım olan, belki acemiliklerimin de olduğu, kendi kalemimden yazdığım bu şiirlerim siz değerli okuyucularımızı bekliyor.   Büşra ERDOĞAN

***** Kalpten Dile Giden Yol kitabını için satın alma linkleri:
Kalpten Dile Giden Yol kitabını satın al

***** Kalpten Dile Giden Yol indirme linkleri:
Kalpten Dile Giden Yol kitabını PDF İndir
Kalpten Dile Giden Yol kitabını ePub İndir
Kalpten Dile Giden Yol kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kalpten Dile Giden Yol kitabını ele aldık. Kalpten Dile Giden Yol kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kalpten Dile Giden Yol kitabının yazarı, Kalpten Dile Giden Yol kitabının fiyatı ve Kalpten Dile Giden Yol yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kalpten Dile Giden Yol kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kalpten Dile Giden Yol kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kalpten Dile Giden Yol kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kalpten Dile Giden Yol kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU