-->

Kargo Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kargo kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kargo kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kargo kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Ne denli büyüyorsa insan, acılarını da o denli kendisiyle büyütüyor. Bir çocuk, bir ağaç ve bir devlet gibi şuursuzca yitiriyor benliğini. Benliğimiz ki büyümekle kendine yapay, yalancı, düzenbaz mevsimler üretir. Her mevsim öteki kardeş mevsime hep hasret besleyerek kavuşmaya çabalarken sonunda kavuşmadan sararan ot yığınına dönüşür, bahar ölür. Hiç var olamazlar artık. Bilmeden gelip geçerler suskunluğumuz gibi.

***** Kargo kitabını için satın alma linkleri:
Kargo kitabını satın al

***** Kargo indirme linkleri:
Kargo kitabını PDF İndir
Kargo kitabını ePub İndir
Kargo kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kargo kitabını ele aldık. Kargo kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kargo kitabının yazarı, Kargo kitabının fiyatı ve Kargo yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kargo kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kargo kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kargo kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kargo kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU