-->

Kur’an’ı Seven Çocuklar 9’lu Set Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kur’an’ı Seven Çocuklar 9’lu Set kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kur’an’ı Seven Çocuklar 9’lu Set kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kur’an’ı Seven Çocuklar 9’lu Set kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
  Tamamı Renkli 9 Kitaplık Set: Çocuğunuza Allah ve Kur’an Sevgisi Aşılamak İçin Eşsiz Bir Kılavuz!     İlk tanışmalar önemlidir. Orada oluşan duygular ömrümüz boyunca bize eşlik edecek kadar etkilidir. Çocuklarımız güzel Rabbimizin cümleleri ile ilk tanıştıklarında ne hissederlerse, yıllar boyunca Kur’an okurken benzer duyguları hissederler.   Severek tanışırlarsa, severek okurlar. Severek okurlarsa, severek yaşamaya gönüllü olurlar. Kur’an’ı severlerse, Kur’an’ı kendilerine gönderen Allah’ı da severler.   9 kitaptan oluşan Kur’an’ı Seven Çocuklar Seti, çocuklarımızın hayat kitabımız Kur’an’la tanışıklığına sevgi tohumları ekiyor. İçeriğindeki hikâyeler, öyküler, oyunlar ve etkinliklerle çocuk dünyasının kapısını ayet ayet tıklatıyor, sure sure yeşertiyor.   Kur’an’ı Seven Çocuklar 9’lu Set’te Yer Alan Kitaplar: 1. Çocuklar İçin Ayet Ayet Allah Sevgisi, 56 sayfa, renkli, Amerikan cilt 2. Çocuklar İçin Elifba: Hikâyelerle Kur’an Okumayı Öğreniyorum, 64 sayfa, renkli, Amerikan cilt 3. Kur’an’ı Sevdiren Oyunlar ve Etkinlikler, 96 sayfa, renkli, Amerikan cilt  4. Kur’an’ı Seven Çocuk Sahabiler 1: Übeyy Bir Kâ’b, 16 sayfa, renkli, tel dikiş 5. Kur’an’ı Seven Çocuk Sahabiler 2: Üseyd Bin Hudayr, 16 sayfa, renkli, tel dikiş 6. Kur’an’ı Seven Çocuk Sahabiler 3. Ebu Mahzure, 16 sayfa, renkli, tel dikiş 7. Kur’an’ı Seven Çocuk Sahabiler 4: Mus’ab Bin Umeyr, 16 sayfa, renkli, tel dikiş 8. Kur’an’ı Seven Çocuk Sahabiler 5: Erkam Bir Ebu’l Erkam, 16 sayfa, renkli, tel dikiş 9. Ebeveyn Rehberi: Çocuğuma Kaç Yaşında ve Nasıl Kur’an Öğretmeliyim?, 24 sayfa, renkli, tel dikiş

***** Kur’an’ı Seven Çocuklar 9’lu Set kitabını için satın alma linkleri:
Kur’an’ı Seven Çocuklar 9’lu Set kitabını satın al

***** Kur’an’ı Seven Çocuklar 9’lu Set indirme linkleri:
Kur’an’ı Seven Çocuklar 9’lu Set kitabını PDF İndir
Kur’an’ı Seven Çocuklar 9’lu Set kitabını ePub İndir
Kur’an’ı Seven Çocuklar 9’lu Set kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kur’an’ı Seven Çocuklar 9’lu Set kitabını ele aldık. Kur’an’ı Seven Çocuklar 9’lu Set kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kur’an’ı Seven Çocuklar 9’lu Set kitabının yazarı, Kur’an’ı Seven Çocuklar 9’lu Set kitabının fiyatı ve Kur’an’ı Seven Çocuklar 9’lu Set yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kur’an’ı Seven Çocuklar 9’lu Set kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kur’an’ı Seven Çocuklar 9’lu Set kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kur’an’ı Seven Çocuklar 9’lu Set kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kur’an’ı Seven Çocuklar 9’lu Set kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU