-->

Sevda Göç Etmez Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Sevda Göç Etmez kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Sevda Göç Etmez kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Sevda Göç Etmez kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Rum ve Türk halkı işte böyle uzun yıllar beraber yaşadı. İçtikleri suları, aşlarını, gözyaşlarını, sevinçlerini, hoş sohbetlerini paylaştılar. Hangi mezhepten olurlarsa olsunlar kimse kimseyi hor görmedi, incitmedi. Aksine bu dünyada sadece insan olarak var olduklarını çok iyi biliyorlardı. İyi insanların memleketiydi burası. Evvelden aşinaydı sanki birbirini seven kalpler. Güzeller güzeli Rum kızı Eleana, yüreğini Türk genci Mehmet Emin’e emanet etmişti bu yolculukta. Bir daha gelmedi böyle sevda Apolyont’a. Nice gönüller kavuştu ama onlarınki başkaydı. Ne Rum halkı ne de Türk halkı memleket dediği bu topraklardan, Apolyont’tan hiç vazgeçmediler. Bu onun hikâyesi, küçük bir adanın hayata karşı sımsıkı duruşunun hikâyesi. Yüzyıllardır süregelen macerasında hâlâ umudunu yitirmeden, “Ben daha ölmedim,” deyip evlatlarını bağrına basan Apolyont’un hikâyesi. Ne acılara ne sevdalara ne mutluluklara şahitlik etti. Sevgi doğanın ikinci güneşi olduğu gibi o da onu sevenlerinin ikinci güneşiydi. Bir ada, içinde Binbir Gece Masalları’nı kıskandıracak türden yaşamın en derinliklerinden gelen hayatın kendisi. Ne göçler ne aşklar ne dostluklar. Çok hikâye yazıldı adına ama o kendi hikâyesini yıllar önce yazmıştı zaten. Ağlatmıştı koskoca çınarı sevdası ile.

***** Sevda Göç Etmez kitabını için satın alma linkleri:
Sevda Göç Etmez kitabını satın al

***** Sevda Göç Etmez indirme linkleri:
Sevda Göç Etmez kitabını PDF İndir
Sevda Göç Etmez kitabını ePub İndir
Sevda Göç Etmez kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Sevda Göç Etmez kitabını ele aldık. Sevda Göç Etmez kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Sevda Göç Etmez kitabının yazarı, Sevda Göç Etmez kitabının fiyatı ve Sevda Göç Etmez yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Sevda Göç Etmez kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Sevda Göç Etmez kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Sevda Göç Etmez kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Sevda Göç Etmez kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU