-->

Topum Buluta Düştü Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Topum Buluta Düştü kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Topum Buluta Düştü kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Topum Buluta Düştü kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Topum Buluta Düştü” ile dağlara özgü güneşlerde yandım, rüzgârlarda savruldum. Yayla çayırlarını kokladım, köy türkülerini yaşadım. Onun çocuk dünyasında sevimli Tom Sawyer'ın maceracılığını, Anne Shirley'nin doğa ve yaşam tutkusunu gördüm. Onda Sait Faik'in "sıradan" addedilen insana duyduğu sevgiyi, Yaşar Kemal'in böcekleri, kuşları, otları, çiçekleri, dağları taşları gözüm gözüm gözlemleyip anlatışındaki ustalığı buldum. Doğup büyüdüğüm Karadeniz coğrafyasının 30 - 40 yıl önceki köy ve yayla yaşayışını, kültürünü, yöresel ifadelerini okuyup mutlu oldum.   Bir gönül insanı olan Dr. Bülent Hakan Altuncu, satır aralarında yaşama bakış açısını ve yaşam felsefesinin temellerini atışını sergilediği bu kitabında; insan, doğa ilişkisini yansıtmadaki başarısıyla da kitapseverlerde mutlu izler bırakacaktır. İbrahim Uzun

***** Topum Buluta Düştü kitabını için satın alma linkleri:
Topum Buluta Düştü kitabını satın al

***** Topum Buluta Düştü indirme linkleri:
Topum Buluta Düştü kitabını PDF İndir
Topum Buluta Düştü kitabını ePub İndir
Topum Buluta Düştü kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Topum Buluta Düştü kitabını ele aldık. Topum Buluta Düştü kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Topum Buluta Düştü kitabının yazarı, Topum Buluta Düştü kitabının fiyatı ve Topum Buluta Düştü yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Topum Buluta Düştü kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Topum Buluta Düştü kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Topum Buluta Düştü kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Topum Buluta Düştü kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU