-->

Yaşam Hakkı ve Sınırları Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Yaşam Hakkı ve Sınırları kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Yaşam Hakkı ve Sınırları kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Yaşam Hakkı ve Sınırları kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Yaşam hakkı, insan haklarının merkezinde yer alan, diğer hak ve özgürlüklere nazaran üstün bir haktır. Bu hak vazgeçilemez, devredilmez nitelikte düşünülse dahi uygulamada bu hakka ilişkin sınırlar varlığını yoğun biçimde hissettirmektedir: Kürtaj, ötanazi, ölüm cezası, açlık grevleri-ölüm oruçları, kolluğun zor ve kuvvet kullanma yetkisi ile sınırları yaşam hakkı ekseninde çokça tartışılmaktadır. Bu eserde yaşam hakkı, belirtilen sınırlar çerçevesinde, yasal ve etik konular odağında incelenmiştir. Türkiye özelinde Hayata Dönüş Operasyonları ile gözaltında kaybedilme olgularına ayrıca yer verilmiştir. Kitabın birinci bölümünde yaşam hakkının tarihsel gelişimi, konuyla ilgili uluslararası süreç ve yasal düzenlemeler ile sınır kavramlar irdelenmiştir. İkinci bölümde kolluğun zor kullanma yetkisi, sınırları ve sınırın aşılması konuları incelenmiştir. Üçüncü bölümde ise yaşam hakkı açısından devletin yükümlülükleri ele alınmıştır. Belirtilen konular Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi kararları başta olmak üzere Anayasa Mahkemesi kararları ve ABD Yüksek Mahkemesi emsal kararları çerçevesinde tartışılmıştır.

***** Yaşam Hakkı ve Sınırları kitabını için satın alma linkleri:
Yaşam Hakkı ve Sınırları kitabını satın al

***** Yaşam Hakkı ve Sınırları indirme linkleri:
Yaşam Hakkı ve Sınırları kitabını PDF İndir
Yaşam Hakkı ve Sınırları kitabını ePub İndir
Yaşam Hakkı ve Sınırları kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Yaşam Hakkı ve Sınırları kitabını ele aldık. Yaşam Hakkı ve Sınırları kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Yaşam Hakkı ve Sınırları kitabının yazarı, Yaşam Hakkı ve Sınırları kitabının fiyatı ve Yaşam Hakkı ve Sınırları yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Yaşam Hakkı ve Sınırları kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Yaşam Hakkı ve Sınırları kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Yaşam Hakkı ve Sınırları kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Yaşam Hakkı ve Sınırları kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU