-->

Aradığınız Meleğe Şu Anda Ulaşılamıyor Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Aradığınız Meleğe Şu Anda Ulaşılamıyor kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Aradığınız Meleğe Şu Anda Ulaşılamıyor kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Aradığınız Meleğe Şu Anda Ulaşılamıyor kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Ankara'da beyaz yakalı bir çalışan olan sözde evli, mutlu, çocuklu Canan'ın sürükleyici ve ibretlik hikayesi...   Meleklerin hep arkadaşı Dilek'ten yana olduğunu düşünen Canan'ın kendi meleklerini içten içe çağırırken başına gelenler adeta Canan'a içinde bulunduğu hayatı sorgulatır.   Aşkla evlenip hayat arkadaşım dediği adamın onun arkasından çevirdiği işlerle ve hissettirdiği değersizliklerle darmadağın olan Canan'ın ne kendine güveni kalmıştır ne de eşine...   Yöneticisi ve aynı zamanda yakın arkadaşı olan Dilek'in içten pazarlıklı halinin açığa çıkmasıyla Canan bu yapbozun parçalarını birleştirerek nasıl bir sonuca ulaşacak, nasıl bir intikam alacak? Ellerinden kayıp giden evliliği karşısında yaralarını yoksa Şahvelet mi saracak?   Bay Bilge'nin yardımıyla taşları yerine bir bir oturtan Canan davetine zamanında icabet etmeyen meleğinin de nihayet ortaya çıkışıyla hayatına yeni bir yön verecektir.   “İlaçlar şikayetinizi bir süreliğine dindirebilir ama sorunun kökenine inip hastalığı ortadan kaldırmaz. Kendi derdimizin şifası ancak kendi içimizdedir. Kendimizle yüzleşip şifayı seçmek kendimize karşı en büyük sorumluluğumuzdur.”

***** Aradığınız Meleğe Şu Anda Ulaşılamıyor kitabını için satın alma linkleri:
Aradığınız Meleğe Şu Anda Ulaşılamıyor kitabını satın al

***** Aradığınız Meleğe Şu Anda Ulaşılamıyor indirme linkleri:
Aradığınız Meleğe Şu Anda Ulaşılamıyor kitabını PDF İndir
Aradığınız Meleğe Şu Anda Ulaşılamıyor kitabını ePub İndir
Aradığınız Meleğe Şu Anda Ulaşılamıyor kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Aradığınız Meleğe Şu Anda Ulaşılamıyor kitabını ele aldık. Aradığınız Meleğe Şu Anda Ulaşılamıyor kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Aradığınız Meleğe Şu Anda Ulaşılamıyor kitabının yazarı, Aradığınız Meleğe Şu Anda Ulaşılamıyor kitabının fiyatı ve Aradığınız Meleğe Şu Anda Ulaşılamıyor yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Aradığınız Meleğe Şu Anda Ulaşılamıyor kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Aradığınız Meleğe Şu Anda Ulaşılamıyor kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Aradığınız Meleğe Şu Anda Ulaşılamıyor kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Aradığınız Meleğe Şu Anda Ulaşılamıyor kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU