-->

Bir Doktorun Kurtuluş Savaşı Hatıraları Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Bir Doktorun Kurtuluş Savaşı Hatıraları kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Bir Doktorun Kurtuluş Savaşı Hatıraları kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Bir Doktorun Kurtuluş Savaşı Hatıraları kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“İngilizlerin şedid sansürüne binaen İstanbul gazetelerine Anadolu ve Rusya hakkında havadisler yazdırılmıyor, Anadolu ise havâdis ihtiyacını Sivas’ta bırakılmış küçük bir telsiz telefon ajansıyla teskin ediyordu. Sivas telsiz ajansı Ankara’ya heyetiyle birlikte naklolunduğu zamanlara kadar Bolşevik ileri harekâtı Mısır, Hind, İrlanda ihtilalleri Arabistan’daki birtakım imamların İngilizlere hücum ettiği haberleriyle vazifesini ifâya devam ediyordu.” İstiklal Savaşı, Türk milletinin binlerce yıllık tarihinin en karanlık günlerini içeren mütareke döneminde Anadolu'nun bağrında filizlenen bir bağımsızlık ateşidir. Bir Doktorun Kurtuluş Savaşı Hatıraları adlı bu eser, Türk ordusunun bir ferdi olan Doktor Muzaffer Alatur'un gözünden bu dönemi tüm detaylarıyla önümüze seriyor. Ayrıca Millî Mücadele döneminde Türk milletinin içine düştüğü girdabı, işgaller karşısındaki tutumunu, Kuva-yı Milliye'nin teşkilatlanma sürecini, bu süreçte yaşanan sıkıntıları, düzenli ordunun kurulmasını ve Yunan ordusuna karşı adım adım verilen mücadeleyi ele alıyor. 26 Ağustos 1922 sabahı topçu birliklerinin ateşiyle kopan Türk fırtınasının, son Yunan askerinin 9 Eylül'de Anadolu topraklarını terk etmesiyle dinmesine kadar geçen süreci tanığının gözünden anlatan bu çalışma, modern Türkiye tarihine çok önemli bir katkı sağlıyor. Bir doktorun arşivde saklı kalmış defterinin izinde, Kurtuluş Savaşı’nın aradan 100 yıl geçse de eskimeyen hikâyesine tanıklık edeceksiniz…

***** Bir Doktorun Kurtuluş Savaşı Hatıraları kitabını için satın alma linkleri:
Bir Doktorun Kurtuluş Savaşı Hatıraları kitabını satın al

***** Bir Doktorun Kurtuluş Savaşı Hatıraları indirme linkleri:
Bir Doktorun Kurtuluş Savaşı Hatıraları kitabını PDF İndir
Bir Doktorun Kurtuluş Savaşı Hatıraları kitabını ePub İndir
Bir Doktorun Kurtuluş Savaşı Hatıraları kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Bir Doktorun Kurtuluş Savaşı Hatıraları kitabını ele aldık. Bir Doktorun Kurtuluş Savaşı Hatıraları kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Bir Doktorun Kurtuluş Savaşı Hatıraları kitabının yazarı, Bir Doktorun Kurtuluş Savaşı Hatıraları kitabının fiyatı ve Bir Doktorun Kurtuluş Savaşı Hatıraları yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Bir Doktorun Kurtuluş Savaşı Hatıraları kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Bir Doktorun Kurtuluş Savaşı Hatıraları kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Bir Doktorun Kurtuluş Savaşı Hatıraları kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Bir Doktorun Kurtuluş Savaşı Hatıraları kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU