-->

Dağlardaki Hıçkırık / Kırık Kalpler - 3 Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Dağlardaki Hıçkırık / Kırık Kalpler - 3 kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Dağlardaki Hıçkırık / Kırık Kalpler - 3 kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Dağlardaki Hıçkırık / Kırık Kalpler - 3 kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Tanımadığı bir köyde, bulamadan kaybettiği kardeşinin evinde, tahta bir sedirde ilk defa gördüğü yeğenleri ve yengesiyle birlikte oturuyordu Hamza. Paylaşacak çok anısı vardı ama onları dinleyecek kardeşi hayatta değildi artık. Başını eğmiş sessiz sessiz içini dinliyordu ki, duvarın dibine çömelmiş oturan Hayasta’ya ilişti gözü. Bir katilin oğluydu ne de olsa... Yanı başında duran iskemleyi işaret edip, ‘Öyle durma, gel otur yanıma,’ dedi”   Bu hikâye, gerçek yaşamlardan derlenerek yazıldı. Karşılıksız aşklar, yaralayan ayrılıklar, sevenlerin çektiği acılar, insanın insana yaptığı zulüm… Dağlardaki Hıçkırık, kırık kalplerin akıttığı gözyaşlarıyla yoğrularak yazılan sayısız hikâyeden sadece bir tanesi.

***** Dağlardaki Hıçkırık / Kırık Kalpler - 3 kitabını için satın alma linkleri:
Dağlardaki Hıçkırık / Kırık Kalpler - 3 kitabını satın al

***** Dağlardaki Hıçkırık / Kırık Kalpler - 3 indirme linkleri:
Dağlardaki Hıçkırık / Kırık Kalpler - 3 kitabını PDF İndir
Dağlardaki Hıçkırık / Kırık Kalpler - 3 kitabını ePub İndir
Dağlardaki Hıçkırık / Kırık Kalpler - 3 kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Dağlardaki Hıçkırık / Kırık Kalpler - 3 kitabını ele aldık. Dağlardaki Hıçkırık / Kırık Kalpler - 3 kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Dağlardaki Hıçkırık / Kırık Kalpler - 3 kitabının yazarı, Dağlardaki Hıçkırık / Kırık Kalpler - 3 kitabının fiyatı ve Dağlardaki Hıçkırık / Kırık Kalpler - 3 yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Dağlardaki Hıçkırık / Kırık Kalpler - 3 kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Dağlardaki Hıçkırık / Kırık Kalpler - 3 kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Dağlardaki Hıçkırık / Kırık Kalpler - 3 kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Dağlardaki Hıçkırık / Kırık Kalpler - 3 kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU