-->

Debreli Hasan Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Debreli Hasan kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Debreli Hasan kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Debreli Hasan kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Günlerden ihanet, mevsimlerden intihar... Güllerin kendi dikenleriyle kanatıldığı zamanlar. Balkanlarda akşam, gözleri yollarda kalmak demektir. Güneş, bin bir kollu  şamdan misali ufukları yakarak çekilirken, yüreklerin asılmasıdır biraz. Karanlıklara teslim edilemeyecek kadar kıymetli ne varsa, hepsinin derdini çekme vaktidir. Sanma ki insanların kavgası güneşle... Ne yapsın ademoğlu? Can da gitmiş, yongası da... "Çal Dağında benim köyüm." demişti Kara Kedi. "Adı  Çayleyik... Ta en tepede... Aşağı bakınca goca Sarışaban ovasını görürsün. Meydanda ehtiyar bi çınar, gaynar dibinden buz gibice bi pınar." İki zurna, bir davul... Bir araya gelmişse, Çal Dağı'nda acıyla karışık bir şenlik var demektir... Zurnanın sesi ağlatır, davulun ki neşelendirir. Güz girince Rumeli dağlarında sevenler, sevdiklerine kavuşur. Düğün horaları, damat halayları, gelin ağlatma türküleri yürekleri yangın yerine çevirir. Yiğidin martini tüfeği elinde; anadan geçmişti, şimdi sıra yârinde. Sevgi, umutla arkadaşmış... Cesaret ise yalnızlıkla! Cesur olmak istemiyordu artık Hasan. Sevmek istiyordu. Hayatı, evi, aileyi... Onun için de kalbinin gizli bir hücresinde umudu yaşatmaya çalışıyordu. Tıpkı, semerinin altına gizlediği altınlar gibi, derin ve korunaklı bir yerdeydi son umutları. Peşinden gitmeye de kararlıydı. Bindikleri gemi onları Rumeli kıyılarından uzaklaştırırken, Debreli Hasan da Balkan türkülerinin ezgilerine gizlenmeye başlamıştı bile...

***** Debreli Hasan kitabını için satın alma linkleri:
Debreli Hasan kitabını satın al

***** Debreli Hasan indirme linkleri:
Debreli Hasan kitabını PDF İndir
Debreli Hasan kitabını ePub İndir
Debreli Hasan kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Debreli Hasan kitabını ele aldık. Debreli Hasan kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Debreli Hasan kitabının yazarı, Debreli Hasan kitabının fiyatı ve Debreli Hasan yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Debreli Hasan kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Debreli Hasan kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Debreli Hasan kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Debreli Hasan kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU