-->

Deprem mi? Fırsat mı? Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Deprem mi? Fırsat mı? kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Deprem mi? Fırsat mı? kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Deprem mi? Fırsat mı? kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Deprem Dönüşüm Projesi, mevcut satın alma sisteminde gelir ve tasarruf yetersizliği nedeniyle barınma amaçlı konut sahibi olamayan milyonlarca insanın ev sahibi olma hayallerini metrekare metrekare ev satın alma sistemiyle gerçeğe dönüştürürken; finansal yetersizlikler nedeniyle yenilenemeyen depreme dayanıksız 3 milyon adet konutu yenileyerek en az 1,5 milyon insanımızın beklenen Büyük İstanbul Depremi’yle yaşamını yitirmesini engellemeyi amaçlıyor. İmkânsız görünen bir hayalle, çok ama çok acı sonuçlar yaşatabilecek büyük bir gerçeği aynı çözümde buluşturan Deprem Dönüşüm Projesi, insanımız için, ülkemiz için büyük bir fırsat sunuyor. Ülkemizin ve insanımızın geleceğini ya bir proje değiştirecek ya da bir deprem. Sıfır trafik, en az iki milyon yeni istihdam, krizlerden arınmış gerçek bir ekonomi, cari açık sendromundan kurtulmuş yeni bir ülke ve yepyeni bir yaşam için hep birlikte yola çıkmaya ne dersiniz?

***** Deprem mi? Fırsat mı? kitabını için satın alma linkleri:
Deprem mi? Fırsat mı? kitabını satın al

***** Deprem mi? Fırsat mı? indirme linkleri:
Deprem mi? Fırsat mı? kitabını PDF İndir
Deprem mi? Fırsat mı? kitabını ePub İndir
Deprem mi? Fırsat mı? kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Deprem mi? Fırsat mı? kitabını ele aldık. Deprem mi? Fırsat mı? kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Deprem mi? Fırsat mı? kitabının yazarı, Deprem mi? Fırsat mı? kitabının fiyatı ve Deprem mi? Fırsat mı? yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Deprem mi? Fırsat mı? kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Deprem mi? Fırsat mı? kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Deprem mi? Fırsat mı? kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Deprem mi? Fırsat mı? kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU