-->

Efkar Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Efkar kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Efkar kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Efkar kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Efkâr, mahzun ve gamlı bir düşünce ile anılır. Kimi zaman Nazım’ın dizelerinde hasret, kimi zaman Özdemir Asaf’ta insan özlemidir. Yeri geldiğinde geçmişe özlem, yeri geldiğinde geleceğe umuttur. Roman arasında saklanan bir gül yaprağı, sevgiliden kalan hatıradır. Tatlı bir uykusuzluk halidir. Gecede ya da gündüzde yaşamak değil, dünyada yaşamaktır. İnsanın tüm duygu ve düşüncelerine hâkim olması, kendini esir alabilmesidir Efkâr. İnsanın bir efkârı olacaksa eğer derin sözcükleri de olmalıdır. İşte tam da bu duygu ve düşüncelerin ürünüdür Efkâr…

***** Efkar kitabını için satın alma linkleri:
Efkar kitabını satın al

***** Efkar indirme linkleri:
Efkar kitabını PDF İndir
Efkar kitabını ePub İndir
Efkar kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Efkar kitabını ele aldık. Efkar kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Efkar kitabının yazarı, Efkar kitabının fiyatı ve Efkar yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Efkar kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Efkar kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Efkar kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Efkar kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU