-->

Geri Dön Her Şey Berbat Edildi Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Geri Dön Her Şey Berbat Edildi kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Geri Dön Her Şey Berbat Edildi kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Geri Dön Her Şey Berbat Edildi kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“… ölüler sınırları dinlemez. Biz de dinlemeyelim. Bir ölüden daha fazla kaybedecek bir şeyimiz yok. Belki birkaç zincir. Ama biliyorsun, sonunu düşünen kanrevan olamaz. Aşk bir kanrevan olma halidir. Devrim de aşk gibi birden gelir. İkisini de tetikleyecek bir olaylar silsilesi yoktur. Çat kapı. Herhangi bir anda, bir anda gelir. Sen ve ben kanrevan olmazsak sonumuzu düşünmeden, nasıl istisna olabiliriz?”   Herkes bir çağrıyla başlar. Fakat bu kitap bir çağrıyla bitiyor. Onurhan Ersoy Geri Dön Her Şey Berbat Edildi’de okurları olarak bulacağı insanları onuncu kareye davet ediyor. Bu kare Geleneksel, Modern ve Postmodern çizginin ardında kalan gizli bir bölme. Ve bu gizli onuncu kare kaplanlar, vampirler ve zaman yolcularının hikâyelerinin anlatılarak dinlenildiği değil, gösterilerek gizlendiği bir yer. Yani sen sevgili okur, her şeyi göreceksin fakat onları bir daha bulamayacaksın. Eğer aramazsan.

***** Geri Dön Her Şey Berbat Edildi kitabını için satın alma linkleri:
Geri Dön Her Şey Berbat Edildi kitabını satın al

***** Geri Dön Her Şey Berbat Edildi indirme linkleri:
Geri Dön Her Şey Berbat Edildi kitabını PDF İndir
Geri Dön Her Şey Berbat Edildi kitabını ePub İndir
Geri Dön Her Şey Berbat Edildi kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Geri Dön Her Şey Berbat Edildi kitabını ele aldık. Geri Dön Her Şey Berbat Edildi kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Geri Dön Her Şey Berbat Edildi kitabının yazarı, Geri Dön Her Şey Berbat Edildi kitabının fiyatı ve Geri Dön Her Şey Berbat Edildi yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Geri Dön Her Şey Berbat Edildi kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Geri Dön Her Şey Berbat Edildi kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Geri Dön Her Şey Berbat Edildi kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Geri Dön Her Şey Berbat Edildi kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU