-->

Hasan-ı Basri Tefsiri (2 Cilt) Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Hasan-ı Basri Tefsiri (2 Cilt) kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Hasan-ı Basri Tefsiri (2 Cilt) kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Hasan-ı Basri Tefsiri (2 Cilt) kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
İlk kez Türkçeye kazandırılan Hasan-ı Basrî Tefsiri, ilk tefsirlerden biri olarak bilinir. Ayet ve meallerin Arapça-Türkçe karşılıklı olarak hazırlanması okuyucular için kolayca incelenmesine ve tahlil edilmesine yardımcı olmaktadır. Hasan-ı Basrî, Kur’an-ı Kerim’i öncelikle Kur’an-ı Ke­rim ile daha sonra sırasıyla Resulullah’tan (s.a.v.) rivayet edilen hadislerle, Ashabı Kiramın (r.a.) sözleriyle, Ehli Kitaptan gelen rivayetlerle ve de Arap dili ve edebiyatının kaide ve örnekleri ile tefsir etme usulünün ilk uygu­layıcılarından biridir. Kendinden sonra gelen pek çok müfessir tarafından önemli bir kaynak kişi olarak ka­bul edilmiş ve kendisinden asırlar sonra bile övgüyle bahsedilmiştir.   Elinizdeki bu eser Hasan el-Basri’nin Kur’an ayetlerinin tefsiri ile ilgili naklettiği rivayet, görüş ve yorumlarının, Taberi, İbni Kesir, Kurtubi, Razi tefsiri gibi onlarca klasik tefsir kaynaklarının taranması, toplanması ve derlenmesi sonucu bir araya getirilerek oluşturulan erken döneme ait, te­mel kaynak niteliğinde olan özet bir tefsirdir.

***** Hasan-ı Basri Tefsiri (2 Cilt) kitabını için satın alma linkleri:
Hasan-ı Basri Tefsiri (2 Cilt) kitabını satın al

***** Hasan-ı Basri Tefsiri (2 Cilt) indirme linkleri:
Hasan-ı Basri Tefsiri (2 Cilt) kitabını PDF İndir
Hasan-ı Basri Tefsiri (2 Cilt) kitabını ePub İndir
Hasan-ı Basri Tefsiri (2 Cilt) kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Hasan-ı Basri Tefsiri (2 Cilt) kitabını ele aldık. Hasan-ı Basri Tefsiri (2 Cilt) kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Hasan-ı Basri Tefsiri (2 Cilt) kitabının yazarı, Hasan-ı Basri Tefsiri (2 Cilt) kitabının fiyatı ve Hasan-ı Basri Tefsiri (2 Cilt) yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Hasan-ı Basri Tefsiri (2 Cilt) kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Hasan-ı Basri Tefsiri (2 Cilt) kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Hasan-ı Basri Tefsiri (2 Cilt) kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Hasan-ı Basri Tefsiri (2 Cilt) kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU