-->

Hiçkimsenin Melodisi Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Hiçkimsenin Melodisi kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Hiçkimsenin Melodisi kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Hiçkimsenin Melodisi kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
‘’Senle tanışmadan önce büyük tutkularım vardı. Çok fazla sürüklenmek istiyordum; karışmak bir şeylere, yani bir şeylerin parçası olmak istiyordum. Başlangıç noktasına benim karar verdiğim bir şeylerin parçası hâline gelmek. Şimdi ise terk edilmiş bir parkın içindeki kırık bir salıncakta sallanırken gökyüzüne seninle bakmak varlığımın yegâne sırrını bulmuşum hissi uyandırıyor bende.’'Ceplerinde küçük bir melodi saklayanların hikâyeleri bir yol ayrımıyla bağlıdır birbirine. Kendini aramak her istasyonun kalbinde… Kimi de yolları denize çıksa bile Çıkmaz sokakları tercih ederler sıfırlara bölüne bölüne! Kendini almadan yolculuğa çıkanlar ise Kendinden başka her yere yakındır; Var olan bütün ve tek mesafe kendimize…

***** Hiçkimsenin Melodisi kitabını için satın alma linkleri:
Hiçkimsenin Melodisi kitabını satın al

***** Hiçkimsenin Melodisi indirme linkleri:
Hiçkimsenin Melodisi kitabını PDF İndir
Hiçkimsenin Melodisi kitabını ePub İndir
Hiçkimsenin Melodisi kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Hiçkimsenin Melodisi kitabını ele aldık. Hiçkimsenin Melodisi kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Hiçkimsenin Melodisi kitabının yazarı, Hiçkimsenin Melodisi kitabının fiyatı ve Hiçkimsenin Melodisi yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Hiçkimsenin Melodisi kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Hiçkimsenin Melodisi kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Hiçkimsenin Melodisi kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Hiçkimsenin Melodisi kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU