-->

Hipokrat Tıbbi Terminoloji Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Hipokrat Tıbbi Terminoloji kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Hipokrat Tıbbi Terminoloji kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Hipokrat Tıbbi Terminoloji kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bilindiği gibi ülkemizde ve bütün dünyada Tıbbi Terminoloji - Tıp terimleri Latince ve Grekçe asıllı sözcüklerden oluşmaktadır. Her meslekte olduğu gibi Tıp mesleğininde kendine özgü deyimleri ve kelimeleri vardır. Özellikle Tıp öğretimine yeni başlayan öğrencilerin Temel Tıp Bilimlerinde ve özellikle de Anatomi dersinde karşılaştıkları ilk büyük güçlük, bu deyim ve sözcüklerdir. Bir kimsenin bir adı veya sözcüğü anlamını bilerek öğrenmesi en doğru ve doğal yoldur. Anatomi de ve diğer Temel Tıp bilimlerinde adların bilimsel zorunlulukla yabancı dilde olması genellikle yabancı dil bilgileri tam olmayan öğrencilerimizin daha büyük çaba sarfetmelerini gerektirmektedir. Doğaldır ki Latince sözcükleri ve dilbilgisini öğrenmede ve kavramada öğrencilerin büyük zorluklarla karşılaşıp geç uyum sağladıklarını gözlemlerimle de bizzat gördüm. İşte bu Tıp Fakülteleri ve diğer Medikal Fakülteler, Yüksekokul ve Tıpla ilgili Öğretim Kurumlarında (Diş Hekimliği Fakültesi, Veteriner Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Hemşirelik Fakültesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksek Okulu, Beslenme ve Diyetetik Okulları, Tıbbi Biyolojik Bilimler, Biyoloji, Hemşirelik Yüksek Okulu, Ebelik, Hemşirelik, Acil Tıbbi Teknisyenlik, Veteriner Laborant ve Sağlık Teknikerliği, Radyoloji Teknisyenliği, Odyoloji Teknisyenliği, Laboratuvar Teknisyenliği vd.) okutulan temel derslerin birçoğunun Latince kökenli sözcüklerden oluşması nedeniyle ve öğrencinin bu Latince kökenli sözcükleri anlayamadığı için konuyu gereği gibi kavrayamadığını, sadece ezbere yönelik ders – sınıf geçme kaygısı içerisinde olduğunu bizzat kendi tecrübelerimle gördüm. İşte bütün bu nedenlerden dolayı, Tıp alanının her kademesinde çalışan sağlık profesyonelleri temel Tıbbi Terminolojiyi bilmek zorundadırlar.     Tıbbi Terminoloji’nin daha kolay anlaşılabilmesi için ilk bölümde Latince ‘nin özelliklerine, fonetik ve dilbilgisini kısaca anlatmayı uygun buldum. İkinci bölümde Tıbbi terminoloji terimleri anlatıldı. Üçüncü bölümde ise sözlük alfabetik olarak verildi. Bu Tıbbi Terminoloji kitabındaki asıl amaç okuyucunun sıkılmadan, rahatça okuyup anlayabileceği didaktik bir Tıbbi terminoloji bilgisine sahip olabilmesidir. Elinizdeki bu Tıbbi Terminoloji kitabının Tıp yaşamınızın başlangıcında ve her döneminde her zaman en büyük yardımcınız olacağından eminim. Size Tıp yaşamınızda başarılar dilerim. Kitabın basımını sağlayan Hipokrat Kitabevi sahibi değerli insan Ali ÇELİK’e teşekkürü borç bilirim. Sağlık, huzur, neşe, şans, başarı ve mutluluk tüm hayatınız boyunca sizlerle olsun. Saygılarımla. Dr. Ali AYYILDIZ

***** Hipokrat Tıbbi Terminoloji kitabını için satın alma linkleri:
Hipokrat Tıbbi Terminoloji kitabını satın al

***** Hipokrat Tıbbi Terminoloji indirme linkleri:
Hipokrat Tıbbi Terminoloji kitabını PDF İndir
Hipokrat Tıbbi Terminoloji kitabını ePub İndir
Hipokrat Tıbbi Terminoloji kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Hipokrat Tıbbi Terminoloji kitabını ele aldık. Hipokrat Tıbbi Terminoloji kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Hipokrat Tıbbi Terminoloji kitabının yazarı, Hipokrat Tıbbi Terminoloji kitabının fiyatı ve Hipokrat Tıbbi Terminoloji yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Hipokrat Tıbbi Terminoloji kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Hipokrat Tıbbi Terminoloji kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Hipokrat Tıbbi Terminoloji kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Hipokrat Tıbbi Terminoloji kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU