-->

İlow II / Yeni Bir Alem Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün İlow II / Yeni Bir Alem kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. İlow II / Yeni Bir Alem kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

İlow II / Yeni Bir Alem kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
1993 yılının Temmuz ayında, normal yaz tatiline giden 250 yolcunun bindiği charter uçağı havalandıktan yirmi dakika sonra geçirdiği kazayla hikâye başlar. Yolcuların çoğu ölür. Tesadüfen sekiz yolcu donarak uzay boşluğuna yayılır. Sekiz donmuş ceset, tesadüfen bilimsel uzay araştırma yapan, İlow kozmonotları tarafından bulunur. İlow Kozmonotlarınca toplanan sekiz donmuş ceset, önce küçük bir uzay gemisine alınır. Sürece yayılan bir zamanda, tedrici olarak cesetlerin donları bilimsel esaslara bağlı olarak çözülür. Farklı ülkelerden olan, çözülen sekiz dünyalı insanın organlarında hiçbir arıza olamadan hayata dönerler. Hayata dönen sekiz insan ilk anda öldüğünü sanıp, gemide değil de bulundukları yeri “Cennet“ olduğunu düşünürler.   İlow Kozmonotları da, kadınlı erkekli fizyolojik olarak dünya insanlarının aynısı. Ahlak, bilgi, kültür, davranış, gelişmişlik düzeyleri dünya insanlarından çok ileri düzeyde ve farklılar. Kurtarılan sekiz dünyalı insan, belli bir süre sonra daha büyük ana uzay gemisine ulaştırılır. Bir hayli seyirden sonra, dünyalılardan Türk, politik bir insan olan Ali Mert, oranın Cennet olamayacağını kavramaya başlar. İçinde oldukları aracın bir uzay gemisi ve kurtaranlarında başka bir planette olabileceklerini tahmin eder. Bir hayli zaman uzay seyrinden sonra, Ali diğer dünyalılarla ve gemi personeliyle tanışır… Gemi sorumluları dünyalıları kendi planetleri olan İlow’a götüreceklerini söyler. Dünyalılara olağanüstü iyi davranırlar. Onlara güvence sözü verirler. İlowlu Kozmonotlar dünya dillerinde sadece Rusça biliyor. İki dünyalı da Rusça biliyor. Yolculuk boyunca iletişim Rusça olur.   Uzay yolculuğu boyunca karşılaşılan sürprizlerle, olaylar gelişir. Dünyalılar kendi aralarında iyi dostluk kurarlar.  

***** İlow II / Yeni Bir Alem kitabını için satın alma linkleri:
İlow II / Yeni Bir Alem kitabını satın al

***** İlow II / Yeni Bir Alem indirme linkleri:
İlow II / Yeni Bir Alem kitabını PDF İndir
İlow II / Yeni Bir Alem kitabını ePub İndir
İlow II / Yeni Bir Alem kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün İlow II / Yeni Bir Alem kitabını ele aldık. İlow II / Yeni Bir Alem kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda İlow II / Yeni Bir Alem kitabının yazarı, İlow II / Yeni Bir Alem kitabının fiyatı ve İlow II / Yeni Bir Alem yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız İlow II / Yeni Bir Alem kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece İlow II / Yeni Bir Alem kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz İlow II / Yeni Bir Alem kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. İlow II / Yeni Bir Alem kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU