-->

İsa’nin İlahisi Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün İsa’nin İlahisi kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. İsa’nin İlahisi kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

İsa’nin İlahisi kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
İlahimizin ilk dış tanıklığı, dördüncü yüzyılın son üçte birinde İspanya’da Priscillianistler tarafından kullanılmasında bulunur. Priscillianism adı altında bilinen büyük hareket, Yarımada’yı saran Gnostisizm ve Doğu mistisizminin ve teozofinin güçlü bir canlanmasıydı. Priscillianistlerin kutsal yazılar hakkındaki görüşleri genel olarak Gnostiklerin geri kalanının görüşleriydi; kanonları, terimin en geniş anlamıyla Katolikti. Yahudi kutsal yazıları, genel Hıristiyan kitaplarıyla karşılaştırıldığında kusurlu bir vahiy olduğu gibi, Hıristiyanlığın popüler kutsal yazıları da Gnosis’in vahiyleriyle karşılaştırıldığında kusurluydu. Eski Ahit kitaplarının İncil öğretisinin türleri ve figürleri, görüntüleri ve gölgeleri ile dolu olduğu düşünüldüğünde, Yeni Ahit kitaplarının da Gnosis’in içsel öğretilerinin mecazi ve sembolik olduğu kabul edildi. İlki İnançlılar için, ikincisi Gnosis’te olanlar içindi.

***** İsa’nin İlahisi kitabını için satın alma linkleri:
İsa’nin İlahisi kitabını satın al

***** İsa’nin İlahisi indirme linkleri:
İsa’nin İlahisi kitabını PDF İndir
İsa’nin İlahisi kitabını ePub İndir
İsa’nin İlahisi kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün İsa’nin İlahisi kitabını ele aldık. İsa’nin İlahisi kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda İsa’nin İlahisi kitabının yazarı, İsa’nin İlahisi kitabının fiyatı ve İsa’nin İlahisi yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız İsa’nin İlahisi kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece İsa’nin İlahisi kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz İsa’nin İlahisi kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. İsa’nin İlahisi kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU