-->

Kestane Adam Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kestane Adam kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kestane Adam kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kestane Adam kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Dünyaca ünlü İskandinav polisiye dizisi The Killing’in yaratıcısı Soren Sveistrup’tan soluk soluğa bir macera…   Kopenhag’da kol gezen bir psikopat, kanlı cinayet mahallerine kestane ve kibrit çöplerinden yapılan bir kestane adam bebeği bırakıyor.   Kestane adamları inceleyen Adli Tıp şaşırtıcı bir keşif yapıyor:  Bakan Rosa Hartung’un bir yıl önce kaçırılıp öldürülen kızının parmak izi var kestane adamların üstünde.   Bu trajik bir rastlantı mı, yoksa katilin hastalıklı oyunu mu?    Basının Kestane Adam adını verdiği katili durdurmak için birbirini hiç tanımayan iki zorlu dedektif güçlerini birleştirmek zorunda… 

***** Kestane Adam kitabını için satın alma linkleri:
Kestane Adam kitabını satın al

***** Kestane Adam indirme linkleri:
Kestane Adam kitabını PDF İndir
Kestane Adam kitabını ePub İndir
Kestane Adam kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kestane Adam kitabını ele aldık. Kestane Adam kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kestane Adam kitabının yazarı, Kestane Adam kitabının fiyatı ve Kestane Adam yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kestane Adam kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kestane Adam kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kestane Adam kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kestane Adam kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU