-->

Kurtuluş Projesi Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kurtuluş Projesi kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kurtuluş Projesi kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kurtuluş Projesi kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Marslı’nın yazarı Andy Weir’dan heyecan, mizah ve bilim dolu, soluk soluğa bir macera.   Ryland Grace insanlığın son çaresi olarak yola çıkan bir mürettebattan hayatta kalan tek kişi... ve hedefine ulaşamazsa Dünya yok olacak.   “Tehlike altındaki iki dünyası, işinin ehli bir adamı, işinin ehli bir uzaylısı, çözümlenmesi gereken bir sürü bilimsel sorunu ve meçhule giden insanlığıyla bu kitapta benim gibi eski usul bilimkurgu sevenler için her şey mevcut. Bilimkurgumda bol bol bilim olsun diyenlerdenseniz Andy Weir sizin için biçilmiş kaftan.” –GEORGE R. R. MARTIN, Buz ve Ateşin Şarkısı serisinin yazarı   “Marslı’ya bayılmıştım ama bence Kurtuluş Projesi, Weir’ın en iyi eseri.” –BRANDON SANDERSON, Fırtınaışığı Arşivi serisinin yazarı   “Bu kitabı okumak hayatınızda gördüğünüz en iyi fen bilgisi öğretmeniyle uzay yolculuğuna çıkmak gibi… Ödeviniz de dünyayı kurtarmak.” –ERNEST CLINE, Başlat: Ready Player One’ın yazarı   “Çok ama çok uzun zamandan beri okuduğum tartışmasız en iyi kitap olan Kurtuluş Projesi’ni tarif etmek için nefes kesici dersem yanına bile yaklaşamamış olurum. Buraya yazıyorum: Bu kitap bir klasik olacak.” –BLAKE CROUCH, Sahte Bellek’in yazarı   “Andy Weir benzersiz bir yeteneğe sahip olduğunu yine kanıtlıyor. Kurtuluş Projesi o kadar büyüleyici ve sürükleyici ki insan düpedüz bağımlısı oluveriyor.” –TAYLOR JENKINS REID, Daisy Jones & The Six’in yazarı  

***** Kurtuluş Projesi kitabını için satın alma linkleri:
Kurtuluş Projesi kitabını satın al

***** Kurtuluş Projesi indirme linkleri:
Kurtuluş Projesi kitabını PDF İndir
Kurtuluş Projesi kitabını ePub İndir
Kurtuluş Projesi kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kurtuluş Projesi kitabını ele aldık. Kurtuluş Projesi kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kurtuluş Projesi kitabının yazarı, Kurtuluş Projesi kitabının fiyatı ve Kurtuluş Projesi yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kurtuluş Projesi kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kurtuluş Projesi kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kurtuluş Projesi kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kurtuluş Projesi kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU