-->

Malazgirt Günlükleri & Kutlu Mirasın Peşinde Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Malazgirt Günlükleri & Kutlu Mirasın Peşinde kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Malazgirt Günlükleri & Kutlu Mirasın Peşinde kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Malazgirt Günlükleri & Kutlu Mirasın Peşinde kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
950 YILIN ARDINDAN Malazgirt Savaş Alanının Tespiti Tarihî ve Arkeolojik Yüzey Araştırması Projesi Başkan Yardımcısı ve Selçuklu tarihçisi Mustafa Alican, Malazgirt’i ve Malazgirt Ovası’nı adım adım dolaşarak her bir kareyi kayıt altına aldı. İlk kez bu metinde yayınlanan onlarca veriyi Malazgirt’in geçmişi, şimdisi ve geleceği bağlamında çok katmanlı öykülerle harmanlayarak bir belgesele dönüştürdü. Malazgirt’te bulunan hazineleri, şehitlik kazılarını, ovada bulunan ok ve mızrak uçlarını, Malazgirt Savaşı’nın aslında nerede olduğunu, Romanos’un torunu olduğu söyleyen adamın Malazgirt’te şimdi ne yaptığını, şehir mezarlığında yatan Karadenizlileri, 1980’lerden itibaren terör tehdidi nedeniyle bölgeden ayrılmak zorunda kalan binlerce insanı, Malazgirt surlarını, surların üzerinde bulunan tek kitabede nelerin yazılı olduğunu, Ermeni mezarlığını, Adaları, su kaynaklarını, Çivikan boylarındaki antik yerleşim yerlerini, Arslan Binbaşı’yı, Süphan Dağı ve Grebido efsanelerini, Malazgirt’in gelecekte nasıl bir yer olacağını, Kerem Amca’yı ve kızı Melissa’yı, Malazgirt’in güzel çocuklarını, kalbi Allah sevgisi ile dolu ihtiyarlarını, Anadolu ruhunun inceliklerini ve daha bir sürü şeyi merak ediyor musunuz? Hepsi ve çok daha fazlası romansı bir anlatımla “Malazgirt Günlükleri”nde…

***** Malazgirt Günlükleri & Kutlu Mirasın Peşinde kitabını için satın alma linkleri:
Malazgirt Günlükleri & Kutlu Mirasın Peşinde kitabını satın al

***** Malazgirt Günlükleri & Kutlu Mirasın Peşinde indirme linkleri:
Malazgirt Günlükleri & Kutlu Mirasın Peşinde kitabını PDF İndir
Malazgirt Günlükleri & Kutlu Mirasın Peşinde kitabını ePub İndir
Malazgirt Günlükleri & Kutlu Mirasın Peşinde kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Malazgirt Günlükleri & Kutlu Mirasın Peşinde kitabını ele aldık. Malazgirt Günlükleri & Kutlu Mirasın Peşinde kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Malazgirt Günlükleri & Kutlu Mirasın Peşinde kitabının yazarı, Malazgirt Günlükleri & Kutlu Mirasın Peşinde kitabının fiyatı ve Malazgirt Günlükleri & Kutlu Mirasın Peşinde yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Malazgirt Günlükleri & Kutlu Mirasın Peşinde kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Malazgirt Günlükleri & Kutlu Mirasın Peşinde kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Malazgirt Günlükleri & Kutlu Mirasın Peşinde kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Malazgirt Günlükleri & Kutlu Mirasın Peşinde kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU