-->

Moğol Tarihi Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Moğol Tarihi kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Moğol Tarihi kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Moğol Tarihi kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Moğollar tarih sahnesine çıktıkları andan itibaren kendi törelerini meskûn dünyanın dört bir yanına yaydılar. Haklarında üretilen efsaneler, çoğu zaman gerçekleri geride bıraktı. Hemen hemen tüm Orta Çağ devletleri, bir defa dahi olsa Moğol korkusunu iliklerine kadar hissetmiştir. Onların tarihte bıraktıkları bu derin iz, haklarındaki araştırmaları da bollaştırdı. Bu hususta klasik tarihçilerin sayısız kayıtları bulunmasına rağmen ilk modern çalışma Abraham Constantin Mouradgea D’ohsson tarafından 19. yüzyılda yapıldı. D’ohsson’un çalışması kısa zamanda büyük ilgi gördü ve birçok dile çevrildi. Klasik ve modern tarihçiliğin arasındaki ince çizgide duran bu çalışma, Moğol tarihi üzerine yapılan tüm çalışmalar için temel yapıyı teşkil etti. Kitap, Osmanlı entelektüel çevrelerinin de dikkatinden kaçmadı ve Mustafa Rahmî tarafından Türkçeye tercüme edilerek İstanbul’da neşredildi. Eserin yazımı üzerinden neredeyse 2 asır geçmiş olmasına rağmen, gerek kaynaklara nüfuz edişi gerekse orijinal malzemeye hâkimiyeti bakımından geçerliliğini hâlâ korumaktadır. Türkiye’nin önde gelen Moğol tarihi uzmanlarından Prof. Dr. Ekrem Kalan tarafından günümüz Türkçesine aktarılan ve titiz notlarıyla okuyucunun dikkatine sunulan bu kitap; Orta Asya, Orta Doğu, Hindistan, Deşt-i Kıpçak, Doğu Avrupa ve Uzak Doğu çalışmalarında hâlâ en önemli kaynaklardan bir olma özelliğini koruyor

***** Moğol Tarihi kitabını için satın alma linkleri:
Moğol Tarihi kitabını satın al

***** Moğol Tarihi indirme linkleri:
Moğol Tarihi kitabını PDF İndir
Moğol Tarihi kitabını ePub İndir
Moğol Tarihi kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Moğol Tarihi kitabını ele aldık. Moğol Tarihi kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Moğol Tarihi kitabının yazarı, Moğol Tarihi kitabının fiyatı ve Moğol Tarihi yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Moğol Tarihi kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Moğol Tarihi kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Moğol Tarihi kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Moğol Tarihi kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU