-->

Ölüm Meleği & Bir Sovyet Nişancısının İkinci Dünya Savaşı Anıları Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Ölüm Meleği & Bir Sovyet Nişancısının İkinci Dünya Savaşı Anıları kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Ölüm Meleği & Bir Sovyet Nişancısının İkinci Dünya Savaşı Anıları kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Ölüm Meleği & Bir Sovyet Nişancısının İkinci Dünya Savaşı Anıları kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
SIRADAN BİR KADININ TARİHİN EN ÖLÜMCÜL SAVAŞINDA OLAĞANÜSTÜ BİR KAHRAMANA DÖNÜŞME HİKÂYESİ… Lyudmila Pavliçenko İkinci Dünya Savaşı’nın en şiddetli, Nazi Almanyası’nın yenilmezlik imajının en güçlü olduğu yıllarda bir kadın olarak cephede çarpışmıştır. Sovyetler Birliği’nin ileri mevzilerinde, hatta düşman hatlarında Nazi savaş makinesine karşı sonu gelmez bir mücadele vermiştir. Almanların Sovyetler Birliği’ne taarruzuyla, Rusların deyişiyle, Büyük Vatan Savaşı patlak verir vermez Pavliçenko gönüllü olarak askere yazılmış, keskin nişancılığa yetenekli vatansever bir Sovyet kadınından; dünya tarihinde en fazla düşman askeri öldürmüş keskin nişancılardan birine, Sovyet halkı için büyük bir ilham kaynağına dönüşmüştür. Savaşa 26 Haziran 1941’de Kızıl Ordu saflarında katılan Pavliçenko ilk olarak Odessa, iki ay sonra ise Sivastopol savunmalarında görev yapmıştır. Önce Rumen ardından Alman işgalcilere karşı gözü pek bir mücadele içerisinde bulunan Pavliçenko kitap boyunca aldığı eğitimi, bulunduğu koşulları, yürüttüğü operasyonları, omuz omuza çarpıştığı yoldaşlarını bütün açıklığıyla aktarıyor. Kitabın çekirdeğini ise Pavliçenko’nun cephede yasak olmasına rağmen gizlice tuttuğu günlüğe zaman zaman yazdığı notlar oluşturuyor. 1942 Ağustos’unda bizzat Stalin’in emriyle cepheden alınarak Ulusal Öğrenci Kongresi için ABD’ye gönderilen Lyudmila Pavliçenko burada ABD Başkanı Franklin D. Roosevelt ile görüşmüş, eşi Elanor Roosevelt ile arkadaşlık kurmuştur. ABD’de Sovyetlerin cephede verdikleri çetin mücadeleyi çeşitli mecralarda anlatmış ve ardından bu görevine İngiltere’de devam etmiştir. Cepheden binlerce kilometre ötede vatanını savunmaya devam eden Pavliçenko Sovyetler Birliği’ne döndükten sonra da keskin nişancı okulunda eğitmen olarak orduda hizmet vermeyi sürdürmüştür. Ölüm Meleği keskin nişancı tüfeğiyle 309 düşman askerini öldürerek dünya savaş tarihine geçen Pavliçenko’nun (Lady Death) yaşadıklarını canlı bir şekilde sunuyor.

***** Ölüm Meleği & Bir Sovyet Nişancısının İkinci Dünya Savaşı Anıları kitabını için satın alma linkleri:
Ölüm Meleği & Bir Sovyet Nişancısının İkinci Dünya Savaşı Anıları kitabını satın al

***** Ölüm Meleği & Bir Sovyet Nişancısının İkinci Dünya Savaşı Anıları indirme linkleri:
Ölüm Meleği & Bir Sovyet Nişancısının İkinci Dünya Savaşı Anıları kitabını PDF İndir
Ölüm Meleği & Bir Sovyet Nişancısının İkinci Dünya Savaşı Anıları kitabını ePub İndir
Ölüm Meleği & Bir Sovyet Nişancısının İkinci Dünya Savaşı Anıları kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Ölüm Meleği & Bir Sovyet Nişancısının İkinci Dünya Savaşı Anıları kitabını ele aldık. Ölüm Meleği & Bir Sovyet Nişancısının İkinci Dünya Savaşı Anıları kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Ölüm Meleği & Bir Sovyet Nişancısının İkinci Dünya Savaşı Anıları kitabının yazarı, Ölüm Meleği & Bir Sovyet Nişancısının İkinci Dünya Savaşı Anıları kitabının fiyatı ve Ölüm Meleği & Bir Sovyet Nişancısının İkinci Dünya Savaşı Anıları yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Ölüm Meleği & Bir Sovyet Nişancısının İkinci Dünya Savaşı Anıları kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Ölüm Meleği & Bir Sovyet Nişancısının İkinci Dünya Savaşı Anıları kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Ölüm Meleği & Bir Sovyet Nişancısının İkinci Dünya Savaşı Anıları kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Ölüm Meleği & Bir Sovyet Nişancısının İkinci Dünya Savaşı Anıları kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU