-->

On Birinci Takas Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün On Birinci Takas kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. On Birinci Takas kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

On Birinci Takas kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Sami’yle tanışın! On iki yaşında Afganistanlı bir mülteci olan Sami, yeni evinde arkadaşlığı, barışı ve büyükbabasının en önemli hazinesini arıyor.Taliban’ın düzenlediği bir saldırıda ailesini kaybeden Sami ve büyükbabası Amerika’ya mülteci olarak yerleşirler. Afganistan’da ünlü bir müzisyen olan baba, artık geleneksel Afgan çalgısı rebabı Boston’daki tren istasyonunda çalarak para kazanmaktadır. Ramazanın ilk günü rebabın çalınmasıyla Sami ve büyükbabası yıkılırlar çünkü evlerini hatırlatan tek şey ellerinden alınmıştır. Sami rebabı bulmaya ve Ramazan Bayramı'nda büyükbabasına hediye etmeye kararlıdır. Bir müzik aletleri dükkânında rebabın 700 dolara satıldığını gören Sami, o parayı kazanabilmek için sahip olduğu az sayıdaki eşyayı takas etmeye başlar...

***** On Birinci Takas kitabını için satın alma linkleri:
On Birinci Takas kitabını satın al

***** On Birinci Takas indirme linkleri:
On Birinci Takas kitabını PDF İndir
On Birinci Takas kitabını ePub İndir
On Birinci Takas kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün On Birinci Takas kitabını ele aldık. On Birinci Takas kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda On Birinci Takas kitabının yazarı, On Birinci Takas kitabının fiyatı ve On Birinci Takas yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız On Birinci Takas kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece On Birinci Takas kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz On Birinci Takas kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. On Birinci Takas kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU