-->

Pergelin Yazmaz Sivri Ucu Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Pergelin Yazmaz Sivri Ucu kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Pergelin Yazmaz Sivri Ucu kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Pergelin Yazmaz Sivri Ucu kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
İsmet Özel'in okurken hem sağdan hem soldan başlanan kitaplarının yedincisi olan "PERGELİN YAZMAZ SİVRİ UCU" kitabı neşrolundu.   “Şiiri edebiyat tarihinden uzak tutuşumuzun sebebi beşer veya insan olarak bu iki işin hakkından gelirken uğradığımız şartlanmaları aşamayışımızdır. Nasıl basarsak daha iyi yürürüz veya yürüyüşümüze hangi düzeni kazandırırsak salim kalabiliriz sualleri biz bir yıl yaşadıktan sonra kendimizce belli olmuştur. Bizim konuştuğumuz dilin neresinde olduğumuz, dahası dilin bizim neremizden neşet ettiği biz daha on yıl yaşamamışken kendimizce biliniyordur. Sualler de gizlidir, cevapları da. Bunların gizliliği yoklukları demek değildir. Pergelin yazmaz sivri ucunun bütün sanatçılara; ama bilhassa şairlere battığını hatırlamamız imkânsız. Neredeydik ve hangi zamanı idrak ediyorduk? Bunları bilsek bile açığa çıkaramazdık. Çünkü bir insanın derinliği ölçülebilir gibi değildir. Bir sanat eseriyle kurduğumuz temas bir defineyle kurduğumuz temasa benzer; ama tıpatıp aynısı değildir. Karşımıza sanat eseri olarak çıkan definenin kapağını her açtığımızda daha değerlisinin daha derinde olduğunu işaret eden mümessillerle karşılaşırız. Sanat eseri bizi hiç yanıltmamıştır.”

***** Pergelin Yazmaz Sivri Ucu kitabını için satın alma linkleri:
Pergelin Yazmaz Sivri Ucu kitabını satın al

***** Pergelin Yazmaz Sivri Ucu indirme linkleri:
Pergelin Yazmaz Sivri Ucu kitabını PDF İndir
Pergelin Yazmaz Sivri Ucu kitabını ePub İndir
Pergelin Yazmaz Sivri Ucu kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Pergelin Yazmaz Sivri Ucu kitabını ele aldık. Pergelin Yazmaz Sivri Ucu kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Pergelin Yazmaz Sivri Ucu kitabının yazarı, Pergelin Yazmaz Sivri Ucu kitabının fiyatı ve Pergelin Yazmaz Sivri Ucu yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Pergelin Yazmaz Sivri Ucu kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Pergelin Yazmaz Sivri Ucu kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Pergelin Yazmaz Sivri Ucu kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Pergelin Yazmaz Sivri Ucu kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU