-->

Robit 2 / Paslı Bir Macera Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Robit 2 / Paslı Bir Macera kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Robit 2 / Paslı Bir Macera kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Robit 2 / Paslı Bir Macera kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
SELAM! BEN ROBİT (BEN BİR ROBOTUM.) Robit, hurdalıkta yalnızca iki buçuk kusurlu anısıyla uyandığından beri uzun bir yol kat etmiştir. Robot arkadaşlarıyla birlikte bir eğlence merkezinde yaşar ve gerçek mutluluğun ne olduğunu keşfeder. Robit ve arkadaşları, bir gün Gerry için yeni bir burun ararken kendilerini paslı bir maceranın tam ortasında bulur. Test Laboratuvarlarının arkasında unutulmuş eski bir robot olan Paslı'yla karşılaştıklarında onu kurtarmak için harekete geçmeleri gerekir. Paslı, özel bir robottur. Robit ve arkadaşları, bu eski robotu kurtarıp hayattaki amacını bulmasında ona yardım edebilecekler mi? Eğlence, dostluk ve zıplayan oyuncaklarla kaplı bir depoyla dolu bu heyecanlı macerada ROBİT'e katılın!

***** Robit 2 / Paslı Bir Macera kitabını için satın alma linkleri:
Robit 2 / Paslı Bir Macera kitabını satın al

***** Robit 2 / Paslı Bir Macera indirme linkleri:
Robit 2 / Paslı Bir Macera kitabını PDF İndir
Robit 2 / Paslı Bir Macera kitabını ePub İndir
Robit 2 / Paslı Bir Macera kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Robit 2 / Paslı Bir Macera kitabını ele aldık. Robit 2 / Paslı Bir Macera kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Robit 2 / Paslı Bir Macera kitabının yazarı, Robit 2 / Paslı Bir Macera kitabının fiyatı ve Robit 2 / Paslı Bir Macera yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Robit 2 / Paslı Bir Macera kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Robit 2 / Paslı Bir Macera kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Robit 2 / Paslı Bir Macera kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Robit 2 / Paslı Bir Macera kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU