-->

Siber Yalan Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Siber Yalan kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Siber Yalan kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Siber Yalan kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Dört Sonsuz Evren macerası devam ediyor. Matematik canavarından bir türlü kurtulamayan Deniz Dâhi’nin başı bir de Sanal Dünya’da derde giriyor. Bu da yetmezmiş gibi yeni müdire ve matematik öğretmeni Hatice Hattakal, Deniz Dâhi’ye kafayı takıyor. Büyük İcat Yarışması için arkadaşlarıyla anlaşamayan Deniz, Profesör Bilgin Bilge’nin Dünya Gözü’nü alıp onunla yarışmaya katılmayı düşünüyor. Birincilik hayalleri kuran Deniz Dâhi, Dünya Gözü’yle Sanal Dünya’yı görünce hayalleri bir anda kabusa dönüşüyor. Birbirine destek olan arkadaşların, Sanal Dünya’nın girilmeyen korku dolu dünyasına girip zorlukları beraberce aştığı bu internet dünyası macerasında Deniz Dâhi’yi yalnız bırakma!

***** Siber Yalan kitabını için satın alma linkleri:
Siber Yalan kitabını satın al

***** Siber Yalan indirme linkleri:
Siber Yalan kitabını PDF İndir
Siber Yalan kitabını ePub İndir
Siber Yalan kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Siber Yalan kitabını ele aldık. Siber Yalan kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Siber Yalan kitabının yazarı, Siber Yalan kitabının fiyatı ve Siber Yalan yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Siber Yalan kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Siber Yalan kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Siber Yalan kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Siber Yalan kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU