-->

Son Resim Senin Hikayen Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Son Resim Senin Hikayen kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Son Resim Senin Hikayen kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Son Resim Senin Hikayen kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Yan yana sıralanmış şezlonglarda oturuyoruz. Etrafta kum tanecikleri uçuşuyor. Ay bulutların arkasına saklanmış… Yıldızlar çok uzaklara serpiştirilmiş sönük lambalar gibi… Rüzgar hızını artırıyor… Karanlık sokaklarda savrularak çadıra geliyoruz. Beşik gibi sallanan, asırlık çam ağaçlarına bakıyorum… Ergun fısıldar gibi konuşuyor “Uzun bir gece başlıyor…’’ Son resim… Nova ve Ergun’un hikayesi… Her şeyin bittiği yerde başlayan yeni umutlar…

***** Son Resim Senin Hikayen kitabını için satın alma linkleri:
Son Resim Senin Hikayen kitabını satın al

***** Son Resim Senin Hikayen indirme linkleri:
Son Resim Senin Hikayen kitabını PDF İndir
Son Resim Senin Hikayen kitabını ePub İndir
Son Resim Senin Hikayen kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Son Resim Senin Hikayen kitabını ele aldık. Son Resim Senin Hikayen kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Son Resim Senin Hikayen kitabının yazarı, Son Resim Senin Hikayen kitabının fiyatı ve Son Resim Senin Hikayen yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Son Resim Senin Hikayen kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Son Resim Senin Hikayen kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Son Resim Senin Hikayen kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Son Resim Senin Hikayen kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU