-->

Viyolonsel İçin Türk Halk Ezgileri Albümü Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Viyolonsel İçin Türk Halk Ezgileri Albümü kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Viyolonsel İçin Türk Halk Ezgileri Albümü kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Viyolonsel İçin Türk Halk Ezgileri Albümü kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bu albüm, özellikle viyolonsel eğitimine yeni başlayan ya da ilk yıllarında olan öğrencilerin, çalgıları üzerindeki teknik-müzikal gelişimlerine ve motivasyonlarına katkı sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Albümde çargâh, kürdi, segâh, rast, bayati şiraz, mahur, acemaşiran, nihavent, hicaz, eviç ve nikriz gibi birçok makama yönelik çeşitlilik sunan, 2/4, 3/4, 5/8, 6/8, 7/8, 9/8, 10/8, 12/8, 9/4, 5/4 vb. usûllerde 50 farklı halk ezgisi bulunmaktadır. TRT Türk Halk Müziği Repertuvarındaki eserler incelenerek, günümüze kadar çalınagelen hallerine olabildiğince bağlı kalarak uyarlamalar gerçekleştirilmiştir. Albüm içerisinde yer alan ezgilerin hepsi viyolonselin 1. pozisyonunda çalınabilmektedir.

***** Viyolonsel İçin Türk Halk Ezgileri Albümü kitabını için satın alma linkleri:
Viyolonsel İçin Türk Halk Ezgileri Albümü kitabını satın al

***** Viyolonsel İçin Türk Halk Ezgileri Albümü indirme linkleri:
Viyolonsel İçin Türk Halk Ezgileri Albümü kitabını PDF İndir
Viyolonsel İçin Türk Halk Ezgileri Albümü kitabını ePub İndir
Viyolonsel İçin Türk Halk Ezgileri Albümü kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Viyolonsel İçin Türk Halk Ezgileri Albümü kitabını ele aldık. Viyolonsel İçin Türk Halk Ezgileri Albümü kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Viyolonsel İçin Türk Halk Ezgileri Albümü kitabının yazarı, Viyolonsel İçin Türk Halk Ezgileri Albümü kitabının fiyatı ve Viyolonsel İçin Türk Halk Ezgileri Albümü yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Viyolonsel İçin Türk Halk Ezgileri Albümü kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Viyolonsel İçin Türk Halk Ezgileri Albümü kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Viyolonsel İçin Türk Halk Ezgileri Albümü kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Viyolonsel İçin Türk Halk Ezgileri Albümü kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU