-->

Yavru Deniz Kaplumbağası Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Yavru Deniz Kaplumbağası kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Yavru Deniz Kaplumbağası kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Yavru Deniz Kaplumbağası kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Deniz kaplumbağası yol boyunca içinde taşıdığı yumurtalarını, usulca çukura bırakmaya başladı. Son yumurtasını da bıraktıktan sonra, dönüp bir süre onları seyretti. Ne kadar güzel, ne kadar masumdular. Gülümseyerek onları seyrederken, birden aklına bir sürü soru üşüştü; “Acaba bu çukur yumurtalarından çıkana kadar yavrularımı koruyabilecek mi? Yavrularımın kaç tanesi denize ulaşabilecek? Ya bütün bu uğraşım boşunaysa?..” Deniz kaplumbağası bir yandan cevabından korktuğu böyle bir sürü soruyu kendi kendine sorarken, diğer yandan yumurtalarının üzerine yavaş yavaş kum atmaya başladı...

***** Yavru Deniz Kaplumbağası kitabını için satın alma linkleri:
Yavru Deniz Kaplumbağası kitabını satın al

***** Yavru Deniz Kaplumbağası indirme linkleri:
Yavru Deniz Kaplumbağası kitabını PDF İndir
Yavru Deniz Kaplumbağası kitabını ePub İndir
Yavru Deniz Kaplumbağası kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Yavru Deniz Kaplumbağası kitabını ele aldık. Yavru Deniz Kaplumbağası kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Yavru Deniz Kaplumbağası kitabının yazarı, Yavru Deniz Kaplumbağası kitabının fiyatı ve Yavru Deniz Kaplumbağası yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Yavru Deniz Kaplumbağası kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Yavru Deniz Kaplumbağası kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Yavru Deniz Kaplumbağası kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Yavru Deniz Kaplumbağası kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU