-->

Yoğun Bakım Günlüklerim Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Yoğun Bakım Günlüklerim kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Yoğun Bakım Günlüklerim kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Yoğun Bakım Günlüklerim kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bir gün elime kâğıt kalem alıp hikâye yazacağım aklıma hiç gelmezdi. Rüyamda görsem hayra yormazdım herhalde, zira benim yazma becerisine sahip aklındakini kelimelere dökecek yeteneğe sahip biri olduğum söylenemez. Genelde işin okuyuculuk tarafında idim fakat öyle anılar birikti ki yazmasam olmazdı. Belki de beni tetikleyen şey bugünlerde Çin’de başlayıp neredeyse tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınıydı. Zira insanlık öyle panik olmuş durumdaki gözümüz aklımız hep haberlerde. Sürekli verilen bilgiler ile yaşadığımız kaos hep canlı ve artarak devam etmekte. Vaka sayısı, ölen sayısı, entübe sayısı, yoğun bakım sayısı. Maalesef bazı devletler ve kimi yurdum insanı başlarda ve hatta hala konunun ciddiyetini kavrayamadı. Evde kalmak, sosyal mesafe de neymiş, kim takar maskeyi. Hele o karantinadan kaçanlar yok mu? Duyduklarımız sadece sayılar değil hâlbuki. Yitip giden canlar, eşsiz kalan eşler, annesiz babasız kalan evlatlar, dedesiz ninesiz kalan torunlar ve bir daha geri gelmeyecek değerler.   Ve yoğun bakım Y- O- Ğ- U -N -B -A -K- I -M   Vefat edenler için Hakkın rahmetine kavuştu tevekkülü var da, ya yoğun bakım… Allah düşmanlarımıza dahi göstermesin. Ben de yoğun bakım neme nem yermiş, entübe denen şey de neymiş yaşayanın gözünden görün istedim.

***** Yoğun Bakım Günlüklerim kitabını için satın alma linkleri:
Yoğun Bakım Günlüklerim kitabını satın al

***** Yoğun Bakım Günlüklerim indirme linkleri:
Yoğun Bakım Günlüklerim kitabını PDF İndir
Yoğun Bakım Günlüklerim kitabını ePub İndir
Yoğun Bakım Günlüklerim kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Yoğun Bakım Günlüklerim kitabını ele aldık. Yoğun Bakım Günlüklerim kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Yoğun Bakım Günlüklerim kitabının yazarı, Yoğun Bakım Günlüklerim kitabının fiyatı ve Yoğun Bakım Günlüklerim yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Yoğun Bakım Günlüklerim kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Yoğun Bakım Günlüklerim kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Yoğun Bakım Günlüklerim kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Yoğun Bakım Günlüklerim kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU