-->

5 Dakika Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün 5 Dakika kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. 5 Dakika kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

5 Dakika kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Gizemli bir el, tecavüz kurbanlarına saldırganlarından intikam almaları için yardım ediyor. Ve cinayetler, iki eski arkadaş Dedektif Tate ve Dedektif Schroder arasında bir tür kedi fare kovalamacasına dönüşüyor.   Medya tarafından “Koma Polisleri” adı verilen Carl Schroder ve Theodore Tate, sonunda hayatlarını yeniden şekillendirmeye başlamıştır. Tate polis teşkilatına geri dönmüştür ve eşi Bridget’le birlikte yeniden evinde olduğu için mutludur. Schroder içinse işler ne iyi ne kötü gidiyordur. Altı ay önce bir çatışmada kafasına saplanan kurşun onu öldürmemiş ama duygularının neredeyse tamamını yok etmiştir.   Hüküm giymiş bir tecavüzcünün cesedi rayların üzerinde, trenin altında kalarak parçalanmış halde bulunduğunda, olayı araştırma görevi Tate’e verilir. Tate vakanın cinayet mi yoksa intihar mı olduğunu belirlemeye çalışırken, ertesi gece iki tecavüzcü daha ortadan kaybolur. Polis teşkilatındaki herkesin tecavüzcüleri öldüren bu katili destekliyor gibi görünmesi de soruşturmayı zorlaştırmaktadır.   Kurbanların yakınları polislerden sık sık bir istekte bulunmaktadır: “Bunu yapan adamı bulduğunuzda, onunla baş başa konuşabilmem için bana beş dakika verin.” Şimdi birileri tam da bunu yapmaktadır. Fakat bir süre sonra masum insanlar da ölmeye başlayınca Tate ve Schroder kendilerini farklı hedeflerin peşinde bulurlar. Kısa bir süre sonra da yeni hedefleriyle mücadele etmek zorunda kalacaklardır: birbirleriyle.   Edgar Ödülü’ne aday gösterilen Kurban Joe’yla büyük başarı elde eden Paul Cleave’in bu olağanüstü romanı, zekice kurgusu ve nefes kesen temposuyla “gerilim romanı” tanımını yepyeni bir seviyeye taşıyor.     “Cleave, kelimeleri ölümcül bir silah gibi kullanıyor.” New York Times Book Review   “Suç romanlarının karanlık ve kanlı tarafta olmasını sevenler, Paul Cleave’i okunması gereken yazarlar listesinin en üstüne taşımalı.” Mark Billingham   “Hayranlık uyandırıcı ve çok gerçekçi. Cleave takip edilmesi gereken bir yazar.” Tess Gerritsen    “Breaking Bad, Coen Kardeşler tarafından yeniden yaratılmış gibi.” Kirkus Reviews   “Tüylerinizi diken diken edecek kadar haince ve kötülüğü zarafetle resmediyor; korkaklara göre değil!”  Michael Robotham   “Adalet için öldüren kanun dışı bir infazcının anlatıldığı gerçek bir gerilim.”  dpa   “Katillerin basit insanlar olduğunu mu düşünüyorsunuz? Cleave, eski polis Carl Schroder’in, şiddet mağdurlarının, hayatlarını mahveden suçlularla beş dakika yalnız kalma isteklerini nasıl körüklediğinin ürkütücü bir gösterisini sunuyor.”  Kirkus Reviews    “Paul Cleave’i hiç okumadıysanız, yazdığı her şeyi ödünç alın ya da satın alın. Pişman olmayacaksınız!” TheSweetEscape   “Düşüncelerinizi ve hislerinizi ele geçirecek acımasız bir hikâye.”  The Listener (Yeni Zelanda)

***** 5 Dakika kitabını için satın alma linkleri:
5 Dakika kitabını satın al

***** 5 Dakika indirme linkleri:
5 Dakika kitabını PDF İndir
5 Dakika kitabını ePub İndir
5 Dakika kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün 5 Dakika kitabını ele aldık. 5 Dakika kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda 5 Dakika kitabının yazarı, 5 Dakika kitabının fiyatı ve 5 Dakika yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız 5 Dakika kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece 5 Dakika kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz 5 Dakika kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. 5 Dakika kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU