-->

Afacanlar Çetesi Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Afacanlar Çetesi kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Afacanlar Çetesi kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Afacanlar Çetesi kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Asena, Sinan, Defne, Zeynep, Berk... Ve sevgili köpekleri Ahbap. Onlar Gökkuşağı Savaşçıları! Amaçları okullarına bir kütüphane kazandırmak. Okulun bahçesindeki küçük, gizemli ev bu iş için biçilmiş kaftan. Ancak... Harap evde olup bitenlerden ve kendilerini bekleyen tehlikelerden habersizler. ÜRÜN KÜNYESİ: Afacanlar Çetesi,ISBN/BARKOD: 9786051420455,Kitap,Edebiyat,Roman,#kitkirtmagaza, @kitkirtmagaza,kitkirt,kitkırt,abone ol,Artemis Yayınları, YAZAR: İpek Ongun SAYFA SAYISI: 280 BASIM YILI: 2020 EBAT/BOYUT: Normal Boy KAÇINCI BASKI: 48 CİLT DURUMU: Ciltsiz DİLİ: Türkçe KAĞIT CİNSİ: 2.Hamur Kâğıt YAŞ GRUBU: Genel Okuyucu Bu İlan ENTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir

***** Afacanlar Çetesi kitabını için satın alma linkleri:
Afacanlar Çetesi kitabını satın al

***** Afacanlar Çetesi indirme linkleri:
Afacanlar Çetesi kitabını PDF İndir
Afacanlar Çetesi kitabını ePub İndir
Afacanlar Çetesi kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Afacanlar Çetesi kitabını ele aldık. Afacanlar Çetesi kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Afacanlar Çetesi kitabının yazarı, Afacanlar Çetesi kitabının fiyatı ve Afacanlar Çetesi yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Afacanlar Çetesi kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Afacanlar Çetesi kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Afacanlar Çetesi kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Afacanlar Çetesi kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU