-->

Albert Nobbs Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Albert Nobbs kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Albert Nobbs kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Albert Nobbs kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Albert Nobbs, her yerde karşılaştığımız ve ânında unuttuğumuz insanlardan biri. Dublin’in lüks otellerinden birinde yıllardır garsonluk yaparak gözlerden uzak, sade bir yaşam süren bu orta yaşlı adamın bir sırrı vardır – aslında bir kadındır. Bir gece sırrının ortaya çıkmasıyla Albert bir yandan inşa ettiği benliği korumaya çalışır, öte yandan arzularının peşinden gitmeye karar verir. George Moore’un 1918 tarihli öyküsü, cinsellik ve kimlik gibi konuları zamanının ötesinde bir içtenlikle tartışıyor.   #irlandamodernleri #cinsiyet #kimlik #cinsellik #yaşam #arzu

***** Albert Nobbs kitabını için satın alma linkleri:
Albert Nobbs kitabını satın al

***** Albert Nobbs indirme linkleri:
Albert Nobbs kitabını PDF İndir
Albert Nobbs kitabını ePub İndir
Albert Nobbs kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Albert Nobbs kitabını ele aldık. Albert Nobbs kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Albert Nobbs kitabının yazarı, Albert Nobbs kitabının fiyatı ve Albert Nobbs yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Albert Nobbs kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Albert Nobbs kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Albert Nobbs kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Albert Nobbs kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU