-->

Altın Elmanın Laneti Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Altın Elmanın Laneti kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Altın Elmanın Laneti kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Altın Elmanın Laneti kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Osmanlı İmparatorluğu’nun en şatafatlı döneminde, kaderini belirleyecek savaşın arifesinde, yazgı ile irade, zaman ile ölüm yol ayrımına geliyor.     Yeniçeriyken lisan kabiliyeti fark edilen Selim, yıllar geçtikçe iyice sivrilerek Sadrazam Kara Mustafa Paşa’nın baştercümanı olur. Ailesi tarafından küçük yaşta evlendirilen Yuga ise çocuk sahibi olamayınca kocası onu köle olarak satar; türlü badireler atlattıktan sonra imparatorluğun başkentine getirilir  ve nihayetinde Selim onu kendi haremine alır. İstemsizce birbirine bağlanan bu iki devşirme, İkinci Viyana Kuşatması yaklaşırken ayrı düşer. Üstelik Yuga o sırada Selim’in çocuğunu taşımaktadır.   Serasker unvanıyla Osmanlı ordusunu bir asır sonra tekrar Habsburg Hanedanı’nın merkezine götürmeyi başaran Kara Mustafa Paşa, iktidar hırsları yüzünden kadere teslim olur. Bu duruşu sergileyen yalnız o da değildir: Kaçınılmazın huzurunda, herkes tutunabileceği tek dala sarılır.

***** Altın Elmanın Laneti kitabını için satın alma linkleri:
Altın Elmanın Laneti kitabını satın al

***** Altın Elmanın Laneti indirme linkleri:
Altın Elmanın Laneti kitabını PDF İndir
Altın Elmanın Laneti kitabını ePub İndir
Altın Elmanın Laneti kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Altın Elmanın Laneti kitabını ele aldık. Altın Elmanın Laneti kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Altın Elmanın Laneti kitabının yazarı, Altın Elmanın Laneti kitabının fiyatı ve Altın Elmanın Laneti yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Altın Elmanın Laneti kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Altın Elmanın Laneti kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Altın Elmanın Laneti kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Altın Elmanın Laneti kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU