-->

ASIMIN NESLİ - MUSTAFA ARMAĞAN - TİMAŞ Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün ASIMIN NESLİ - MUSTAFA ARMAĞAN - TİMAŞ kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. ASIMIN NESLİ - MUSTAFA ARMAĞAN - TİMAŞ kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

ASIMIN NESLİ - MUSTAFA ARMAĞAN - TİMAŞ kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Yayınevi:Timaş Yayınları Yazar:Mustafa Armağan Barkod:9786050818901 Basım Tarihi Şubat 2016 Basım Yeri İstanbul Kağıt Türü 2. Hamur Kapak Türü Karton Kapak Dil Türkçe Sayfa Sayısı 112 Asım'ın Nesli - Çanakkale'de Doğan Ümit Cephedeki kahramanlıklarla mı sınırlıdır Çanakkale? 101 yıl önce Çanakkale'de yaşananlar, tarihin seyrini değiştiren büyük bir destan olup, orada feda-i can edenler de bu destanın, dünya varoldukça unutulmayacak kahramanlarıdır. Büyük Âkifimiz'in "Bedr'in aslanları"na benzettiği o yiğitler, o kınalı kuzular, yani Âsımlar, vatan için, namus için ve kesinlikle dini bir gayretle, insanlığın altın sayfalarından birini daha yazmışlardır. Körpecik Âsım ve "hilal uğruna batan diğer güneşler"imizi, hamasi birkaç söz dışında ne kadar tanıyoruz? Ve şu çetin ve acımasız soruyu da peşinden ekleyelim: Cephedeki kahramanlıklarla mı sınırlıdır Çanakkale? Mustafa Armağan anlaşılır, akıcı bir Türkçeyle kaleme aldığı bu kitapta bizlere hem Çanakkale kahramanlarını tekrar hatırlatıyor hem de Âkif'in vasiyetnamesini boşa çıkarmayacak bir eğitim hamlesinin öncülerine kılavuz hazırlıyor... "Âsım'ın nesli diyordum ya, nesilmiş gerçek İşte çiğnetmedi namusunu, çiğnetmeyecek!" -Mehmed Âkif Ersoy- Bu İlan ENTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir

***** ASIMIN NESLİ - MUSTAFA ARMAĞAN - TİMAŞ kitabını için satın alma linkleri:
ASIMIN NESLİ - MUSTAFA ARMAĞAN - TİMAŞ kitabını satın al

***** ASIMIN NESLİ - MUSTAFA ARMAĞAN - TİMAŞ indirme linkleri:
ASIMIN NESLİ - MUSTAFA ARMAĞAN - TİMAŞ kitabını PDF İndir
ASIMIN NESLİ - MUSTAFA ARMAĞAN - TİMAŞ kitabını ePub İndir
ASIMIN NESLİ - MUSTAFA ARMAĞAN - TİMAŞ kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün ASIMIN NESLİ - MUSTAFA ARMAĞAN - TİMAŞ kitabını ele aldık. ASIMIN NESLİ - MUSTAFA ARMAĞAN - TİMAŞ kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda ASIMIN NESLİ - MUSTAFA ARMAĞAN - TİMAŞ kitabının yazarı, ASIMIN NESLİ - MUSTAFA ARMAĞAN - TİMAŞ kitabının fiyatı ve ASIMIN NESLİ - MUSTAFA ARMAĞAN - TİMAŞ yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız ASIMIN NESLİ - MUSTAFA ARMAĞAN - TİMAŞ kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece ASIMIN NESLİ - MUSTAFA ARMAĞAN - TİMAŞ kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz ASIMIN NESLİ - MUSTAFA ARMAĞAN - TİMAŞ kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. ASIMIN NESLİ - MUSTAFA ARMAĞAN - TİMAŞ kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU