-->

Aşktan Kaçış Yok (Jennifer Echols) Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Aşktan Kaçış Yok (Jennifer Echols) kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Aşktan Kaçış Yok (Jennifer Echols) kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Aşktan Kaçış Yok (Jennifer Echols) kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
AŞK SON SÜRAT ÜZERİNE GELİRKEN…… FAZLA UZAĞA KAÇAMAZSIN!Esas kız Meg tam bir başbelası. Asi ruhlu, sivri dilli ve başına buyruk. Ailesinden, okulundan ve bir karabasan gibi üzerine üzerine gelen küçük kasabasından kurtulup üniversiteye gitmek için gün sayıyor.Esas oğlan John tam bir kanun adamı. Kuralcı, disiplinli ama bir o kadar da gizemli. Parlak öğrencilik hayatının üzerine bir çizgi çekecek kadar çok seviyor kasabayı. Ama onu buraya bağlayan başka bir neden daha var.Birbirlerine neredeyse siyahla beyaz kadar zıt görünen bu iki karakterin yakınlaşmasından ortaya, aşkın tuhaf kimyasına dair romantik ve ister istemez eğlenceli bir hikâye çıkıyor. En uzak mesafenin iki insan arasındaki mesafe olduğuna inananlardansanız bir kez daha düşünün. Marka : Format Yayın Yazar : Jennifer Echols Editör : Cumhur Mısırlıoğlu Çevirmen : Belma Dehli Kapak Tasarımı : Yasin Öksüz Baskı Sayısı : 1.Baskı Sayfa Sayısı : 318 Kağıt Cinsi : 2.Hamur En-Boy-Yükseklik : 14 X 21 X 2 Bu ürün AKINSOFT E-Ticaret Sistemleri tarafından listelenmiştir

***** Aşktan Kaçış Yok (Jennifer Echols) kitabını için satın alma linkleri:
Aşktan Kaçış Yok (Jennifer Echols) kitabını satın al

***** Aşktan Kaçış Yok (Jennifer Echols) indirme linkleri:
Aşktan Kaçış Yok (Jennifer Echols) kitabını PDF İndir
Aşktan Kaçış Yok (Jennifer Echols) kitabını ePub İndir
Aşktan Kaçış Yok (Jennifer Echols) kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Aşktan Kaçış Yok (Jennifer Echols) kitabını ele aldık. Aşktan Kaçış Yok (Jennifer Echols) kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Aşktan Kaçış Yok (Jennifer Echols) kitabının yazarı, Aşktan Kaçış Yok (Jennifer Echols) kitabının fiyatı ve Aşktan Kaçış Yok (Jennifer Echols) yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Aşktan Kaçış Yok (Jennifer Echols) kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Aşktan Kaçış Yok (Jennifer Echols) kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Aşktan Kaçış Yok (Jennifer Echols) kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Aşktan Kaçış Yok (Jennifer Echols) kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU