-->

Astronot Olmak İsteyen Kedi Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Astronot Olmak İsteyen Kedi kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Astronot Olmak İsteyen Kedi kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Astronot Olmak İsteyen Kedi kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Minik kedi Şeker, astronot olmanın büyüsüne kapıldı. Sevindi, üzüldü, umutlandı, sabretti, meraklandı. Biraz da kaygılandı: "Miyavvv... Mars'a gitmek tek arzum. Ya sığmazsa rokete kuyruğum?" Şeker'in astronot giysileri, roketi, uzayda yiyecekleri bile hazır. Ama en önemli şeyi eksik. Henüz okuma yazma bilmiyor. Nasıl bir çözüm buldu acaba? İstediğin mesleği elde etmenin sırrı bu kitapta!   Çocuk edebiyatının üretken kalemi Mavisel Yener'den neşeli bir masal. 3+ yaş için uygundur.

***** Astronot Olmak İsteyen Kedi kitabını için satın alma linkleri:
Astronot Olmak İsteyen Kedi kitabını satın al

***** Astronot Olmak İsteyen Kedi indirme linkleri:
Astronot Olmak İsteyen Kedi kitabını PDF İndir
Astronot Olmak İsteyen Kedi kitabını ePub İndir
Astronot Olmak İsteyen Kedi kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Astronot Olmak İsteyen Kedi kitabını ele aldık. Astronot Olmak İsteyen Kedi kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Astronot Olmak İsteyen Kedi kitabının yazarı, Astronot Olmak İsteyen Kedi kitabının fiyatı ve Astronot Olmak İsteyen Kedi yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Astronot Olmak İsteyen Kedi kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Astronot Olmak İsteyen Kedi kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Astronot Olmak İsteyen Kedi kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Astronot Olmak İsteyen Kedi kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU