-->

Bayan Peregrinein Tuhaf Çocukları Ciltli Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Bayan Peregrinein Tuhaf Çocukları Ciltli kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Bayan Peregrinein Tuhaf Çocukları Ciltli kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Bayan Peregrinein Tuhaf Çocukları Ciltli kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Tüm bunlar kurgu ile fotoğrafçılığı nefes kesici bir şekilde bir araya getiren ve unutulmaz bir okuma deneyimi sunan Bayan Peregrine’in Tuhaf Çocukları romanında keşfedilmeyi bekliyor. Yaşadığı korkunç aile trajedisi yüzünden Galler kıyılarındaki, dünyadan uzakta kalmış bir adaya yolculuk eden on altı yaşındaki Jacob, burada Bayan Peregrine’in Tuhaf Çocuklar Yetimhanesi’nin yıkıntılarını keşfetmekle kalmayıp, Bayan Peregrine’in çocuklarının sadece tuhaf olmaktan çok daha fazlası olduğunun farkına varır. New York Times bestseller listesinden 108 haftadır inmeyen, aklınızdan çıkmayacak eski fotoğraflar eşliğinde okuyacağınız Bayan Peregrine’in Tuhaf Çocukları, gölgelerde geçen bir macera arayan her yaştan okuyucuyu içine çekecek eşsiz bir roman. “Gergin, duygusal ve tuhaf mı tuhaf bir ilk roman. Fotoğraflar ve metin birbirini tamamlayarak unutulmaz bir hikâye yaratıyor.” - John Green, Kâğıttan Kentler ve Aynı Yıldızın Altında kitaplarının çoksatan yazarı “Bu, hipsterlar için yazılmış bir Harry Potter kitabı. Geçtiği dünyaya ve verdiği hisse bayıldım.” - Felicia Day “Fotoğraflar olmasa bile hikâye kendi başına yetermiş fakat fotoğraflar hikâyeye karşı konulmaz bir gizem ekliyor. Birinci gözden anlatı samimi, komik ve etkili. Serideki bir sonraki kitabı dört gözle bekliyorum.” - Rick Riordan, Percy Jackson ve Olimposlular serisinin yazarı “Kategorilere sığmayan, orijinal bir yapıt.” - Library Journal ÜRÜN KÜNYESİ: Bayan Peregrinein Tuhaf Çocukları Ciltli,ISBN/BARKOD: 9786053754756,Kitap,Edebiyat,Roman,#kitkirtmagaza, @kitkirtmagaza,kitkirt,kitkırt,abone ol,İthaki Yayınları, YAZAR: Ransom Riggs SAYFA SAYISI: 320 BASIM YILI: 2020 EBAT/BOYUT: Normal Boy KAÇINCI BASKI: 19 CİLT DURUMU: Ciltsiz DİLİ: Türkçe KAĞIT CİNSİ: 1.Hamur Kâğıt YAŞ GRUBU: Genel Okuyucu Bu İlan ENTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir

***** Bayan Peregrinein Tuhaf Çocukları Ciltli kitabını için satın alma linkleri:
Bayan Peregrinein Tuhaf Çocukları Ciltli kitabını satın al

***** Bayan Peregrinein Tuhaf Çocukları Ciltli indirme linkleri:
Bayan Peregrinein Tuhaf Çocukları Ciltli kitabını PDF İndir
Bayan Peregrinein Tuhaf Çocukları Ciltli kitabını ePub İndir
Bayan Peregrinein Tuhaf Çocukları Ciltli kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Bayan Peregrinein Tuhaf Çocukları Ciltli kitabını ele aldık. Bayan Peregrinein Tuhaf Çocukları Ciltli kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Bayan Peregrinein Tuhaf Çocukları Ciltli kitabının yazarı, Bayan Peregrinein Tuhaf Çocukları Ciltli kitabının fiyatı ve Bayan Peregrinein Tuhaf Çocukları Ciltli yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Bayan Peregrinein Tuhaf Çocukları Ciltli kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Bayan Peregrinein Tuhaf Çocukları Ciltli kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Bayan Peregrinein Tuhaf Çocukları Ciltli kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Bayan Peregrinein Tuhaf Çocukları Ciltli kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU