-->

Beyaz Sayfa - Eşlikli Çocuk Şarkıları (CD'li) Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Beyaz Sayfa - Eşlikli Çocuk Şarkıları (CD'li) kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Beyaz Sayfa - Eşlikli Çocuk Şarkıları (CD'li) kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Beyaz Sayfa - Eşlikli Çocuk Şarkıları (CD'li) kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bu kitapta, doğa, çevre, su, bilim, sevgi, barış, kardeşlik, dostluk, hoşgörü, empati, öğretmen, Atatürk, yeni yıl, anne, tatil vb. çocuk dünyasına uygun temalarda bestelenmiş, şan ve piyano eşlik notaları olan 17 çocuk şarkısı yer almaktadır. Kitabın beraberindeki MP3 CD sinde, her şarkıya ait seslendirilmiş vokalli piyano eşlikleri ve piyano eşlik altyapıları, bazı şarkıların vokalli popüler düzenlemeleri ve popüler altyapılarının yer aldığı ses dosyaları bulunmaktadır. 'Şıp Şıp' adlı şarkı, 2013 yılında gerçekleştirilen TRT 11. Popüler Çocuk Şarkıları Yarışmasında mansiyon ödülüne layık bulunmuş ve TRT İzmir Çocuk Korosu tarafından seslendirilmiştir. Her geçen gün kendini yenileyen çocuk şarkıları ve eğitim müziği dağarcığına katkı sunma amacı taşıyan 'Beyaz Sayfa' Eşlikli Çocuk Şarkıları Kitabımızın; koro müziği, siz değerli müzik eğitimcileri, koro şefleri, eşlikçiler, çocuklar ve tüm müzikseverler için faydalı olması ve şarkılarımızın sevilerek seslendirilmesi dileğiyle. Tanıtım Metni Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Beyaz Sayfa - Eşlikli Çocuk Şarkıları (CD'li) kitabını için satın alma linkleri:
Beyaz Sayfa - Eşlikli Çocuk Şarkıları (CD'li) kitabını satın al

***** Beyaz Sayfa - Eşlikli Çocuk Şarkıları (CD'li) indirme linkleri:
Beyaz Sayfa - Eşlikli Çocuk Şarkıları (CD'li) kitabını PDF İndir
Beyaz Sayfa - Eşlikli Çocuk Şarkıları (CD'li) kitabını ePub İndir
Beyaz Sayfa - Eşlikli Çocuk Şarkıları (CD'li) kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Beyaz Sayfa - Eşlikli Çocuk Şarkıları (CD'li) kitabını ele aldık. Beyaz Sayfa - Eşlikli Çocuk Şarkıları (CD'li) kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Beyaz Sayfa - Eşlikli Çocuk Şarkıları (CD'li) kitabının yazarı, Beyaz Sayfa - Eşlikli Çocuk Şarkıları (CD'li) kitabının fiyatı ve Beyaz Sayfa - Eşlikli Çocuk Şarkıları (CD'li) yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Beyaz Sayfa - Eşlikli Çocuk Şarkıları (CD'li) kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Beyaz Sayfa - Eşlikli Çocuk Şarkıları (CD'li) kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Beyaz Sayfa - Eşlikli Çocuk Şarkıları (CD'li) kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Beyaz Sayfa - Eşlikli Çocuk Şarkıları (CD'li) kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU