-->

Bir Gün Daha Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Bir Gün Daha kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Bir Gün Daha kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Bir Gün Daha kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bir Gün Daha bir aile hikâyesi, ama içinde hayalet olduğuiçin pekâlâ bir hayalet hikâyesi de diyebilirsiniz. Aslında her ailenin hayaletleri vardır. Çünkü sevdiklerimiz aramızdan ayrıldıktan sonra, uzun süre sofralarımızda oturmaya devam eder. Bu, Charles 'Chick' Benetto nun hayatı. Ancakhayalet o değil. O, son derece gerçekti.Bu kitap bir anne ve oğlunun hikâyesini, bir yaşamı ve ötesini kapsayan ilişkilerini anlatıyor ve şu sorunun cevabını araştırıyor: Kaybettiğiniz annenizle bir gün daha geçirme ve kendinizi ona affettirme şansınız olsaydı ne yapardınız? Chick bu dünyayla bir sonraki hayatı arasında bir yerde bu şansı yakalamıştır. Annesi hakkında hiç bilmediği gerçekleri öğrenirken bu sefer onun öğütlerini dinleyecek ve darmadağın olmuş hayatını yaşamaya değer bir hale getirmeye çalışacaktır. Mitch Albom, dünyanın en sevilen yazarlarından biri haline nasıl geldiğini bir kez daha gösteriyor. Bu hikâyede anlatılanlar sizi gülümsetecek ve gözyaşlarına boğacak, ama en önemlisi anne sevgisinin sonsuz gücüne inanmanızı sağlayacak.- The Hunts Post Tanıtım Metni Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Bir Gün Daha kitabını için satın alma linkleri:
Bir Gün Daha kitabını satın al

***** Bir Gün Daha indirme linkleri:
Bir Gün Daha kitabını PDF İndir
Bir Gün Daha kitabını ePub İndir
Bir Gün Daha kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Bir Gün Daha kitabını ele aldık. Bir Gün Daha kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Bir Gün Daha kitabının yazarı, Bir Gün Daha kitabının fiyatı ve Bir Gün Daha yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Bir Gün Daha kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Bir Gün Daha kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Bir Gün Daha kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Bir Gün Daha kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU