-->

Bir Hayat Üç Dönem Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Bir Hayat Üç Dönem kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Bir Hayat Üç Dönem kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Bir Hayat Üç Dönem kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
2000 lerde İstanbul Tabip Odası ve Türk Tabipleri Birliği başkanlığını yapan Gençay Gürsoy, Bir Hayat Üç Dönem de sadece bir nöroloji profesörünün anılarını değil, sosyalist siyaset içinde üniversite yıllarından beri yer almış bir mücadele insanının Oltu da başlayıp, Kars da, İstanbul da ve bir dönem Avrupa da devam eden yaşamından gözlemlerini canlı bir dille aktarıyor. Toplumsal gelişmelerin darbelerle kesintiye uğrayan dönemlerini ele alıyor. Yakından tanıma fırsatını bulduğu bazı şahsiyetlerle ilgili tanıklıklarını sunuyor.Sağlık politikalarında kamu yararını sürekli önde tutan duruşu ve tercihlerinin yanında eşitlik, özgürlük ve barış hedefiyle katıldığı toplumsal mücadelelerin inişli çıkışlı, çoğu zaman ağır bir şiddetle bastırılan serüvenini izliyoruz. Siyasal mücadeleyle bilimsel faaliyetleri birlikte götürmeyi başarmış, sosyalizm idealini hiç kaybetmemiş Gençay Gürsoy, Türkiye nin son altmış yılından önemli kesitler sunan anılarını bitirirken, 'her şeye rağmen hayata teşekkür' etmekten geri kalmıyor.'Çıplak bir gerçek var karşımızda, gezegenimizde yaşamın sürdürülebilmesi ve insan sağlığının barbar piyasa ahlâkına teslim edilmemesi için, eşitlikçi, katılımcı, çevreci, dayanışmacı, barışçı bir iradi müdahale kaçınılmazdır. Bu, artık sosyalistlerin siyasi mücadele perspektifi olmasının çok ötesinde, insanlık için bir varoluş sorunu haline gelmiştir. Tanıtım Metni Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Bir Hayat Üç Dönem kitabını için satın alma linkleri:
Bir Hayat Üç Dönem kitabını satın al

***** Bir Hayat Üç Dönem indirme linkleri:
Bir Hayat Üç Dönem kitabını PDF İndir
Bir Hayat Üç Dönem kitabını ePub İndir
Bir Hayat Üç Dönem kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Bir Hayat Üç Dönem kitabını ele aldık. Bir Hayat Üç Dönem kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Bir Hayat Üç Dönem kitabının yazarı, Bir Hayat Üç Dönem kitabının fiyatı ve Bir Hayat Üç Dönem yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Bir Hayat Üç Dönem kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Bir Hayat Üç Dönem kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Bir Hayat Üç Dönem kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Bir Hayat Üç Dönem kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU