-->

Bir Türkünün Hikayesi Nem alacak Felek Benim Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Bir Türkünün Hikayesi Nem alacak Felek Benim kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Bir Türkünün Hikayesi Nem alacak Felek Benim kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Bir Türkünün Hikayesi Nem alacak Felek Benim kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bir okkacık yağım mı var Bir dönümcük bağım mı var Bir derdime bin dert ular Nem alacak felek benim Bir giyimlik şal mı verdi Bir tutacak dal mı verdi Tükenmeyen mal mı verdi Nem alacak felek benim Ne değirmen ne taşım var Ne devletli bir başım var Ne de bir tek gardaşım var Nem alacak felek benim Dedi boyun eğ hükmüme Belâ verdi küme küme Ferman okudu köküme Nem alacak felek benim Dost yanında hatırım yok Bir semersiz katırım yok Dört direkli çadırım yok Nem alacak felek benim Yandım yandım kar mı verdi Ekşi tatlı nar mı verdi Sarı saçşı yar mı verdi Nem alacak felek benim Senedim yok kalmak için Dünyadan zevk almak için Bir can verdi almak için Nem alacak felek benim Azığım su ekmeğim aş Yatağım yer yastığım taş Ne babam var ne kardeş Nem alacak felek benim Ümit ipliğim üzülmüş Düzenim dünden bozulmuş Bahtım çilemde yazılmış Nem alacak felek benim Hasan Turan boynum bükük Yapraklarım dünden dökük Felek vurdu bağrım sökük Nem alacak felek benim Tanıtım Metni Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Bir Türkünün Hikayesi Nem alacak Felek Benim kitabını için satın alma linkleri:
Bir Türkünün Hikayesi Nem alacak Felek Benim kitabını satın al

***** Bir Türkünün Hikayesi Nem alacak Felek Benim indirme linkleri:
Bir Türkünün Hikayesi Nem alacak Felek Benim kitabını PDF İndir
Bir Türkünün Hikayesi Nem alacak Felek Benim kitabını ePub İndir
Bir Türkünün Hikayesi Nem alacak Felek Benim kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Bir Türkünün Hikayesi Nem alacak Felek Benim kitabını ele aldık. Bir Türkünün Hikayesi Nem alacak Felek Benim kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Bir Türkünün Hikayesi Nem alacak Felek Benim kitabının yazarı, Bir Türkünün Hikayesi Nem alacak Felek Benim kitabının fiyatı ve Bir Türkünün Hikayesi Nem alacak Felek Benim yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Bir Türkünün Hikayesi Nem alacak Felek Benim kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Bir Türkünün Hikayesi Nem alacak Felek Benim kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Bir Türkünün Hikayesi Nem alacak Felek Benim kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Bir Türkünün Hikayesi Nem alacak Felek Benim kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU