-->

Bismarck Demir Şansölye Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Bismarck Demir Şansölye kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Bismarck Demir Şansölye kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Bismarck Demir Şansölye kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Otto von Bismarck, on dokuzuncu yüzyılın bilhassa son çeyreğine damgasını vuran ve icraatlarıyla dünya tarihinin seyrini önemli ölçüde etkileyen bir Alman devlet adamı. Bu dönemde Avrupa’nın ortasında küçük devletçikler halinde varlıklarını sürdüren Alman prensliklerini bir çatı altında toplayıp Alman Birliği’ni tesis etmeyi başarması ve izlediği politika ile Almanya’yı güçlü bir İmparatorluk haline getirmesi onun bugüne değin siyasi bir deha olarak nitelendirilmesinin başta gelen nedenlerindendir. 1862 yılında önce Prusya Başbakanı olmuş, 1871 yılından itibaren ise kendi eseri sayılabilecek Alman İmparatorluğu’nun Şansölyesi olarak, savaşlarla kurduğu imparatorluğu barış yoluyla korumak ve güçlendirmek için gayret sarf etmiştir. Bu hedefi doğrultusunda, Şansölyelik görevinden ayrıldığı 1890 yılına kadar dış siyasetinin temelini Alman İmparatorluğu’nun güvenliği oluştururken, iç siyasette de farklı kesimlerle büyük bir siyasi güç mücadelesi içerisinde olmuştur. Bununla birlikte, Alman tarihinin Otto von Bismarck kadar çokça şeytanlaştırılmış pek az siması vardır. Almanya’nın yakın tarihindeki bütün olumsuz gelişmelerin, imparatorluğun kurucusunun omuzlarına yüklenmesi hiç de şaşılacak bir durum değildir. Eberhard Kolb’un kaleme aldığı biyografi, Bismarck’ın siyasi ve hususi hayatını çocukluk yıllarından başlayarak, aile ve çiftlik hayatı, eğitim gördüğü yıllar, devlet görevine ve politikaya girişi, elçilik görevleri, başbakan ve şansölyelik yıllarındaki çetin mücadeleleri ile iktidardan düştükten sonraki yıllar olmak üzere kronolojik biçimde altı bölümde veciz bir şekilde ele alıyor. Dengeli bir muhakeme sayesinde, büyük başarı ve kazanımların yanında "Demir Şansölye"nin olumsuz yönlerini ve Alman iç siyasetinde yaşadığı yenilgileri de ortaya koyuyor.

***** Bismarck Demir Şansölye kitabını için satın alma linkleri:
Bismarck Demir Şansölye kitabını satın al

***** Bismarck Demir Şansölye indirme linkleri:
Bismarck Demir Şansölye kitabını PDF İndir
Bismarck Demir Şansölye kitabını ePub İndir
Bismarck Demir Şansölye kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Bismarck Demir Şansölye kitabını ele aldık. Bismarck Demir Şansölye kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Bismarck Demir Şansölye kitabının yazarı, Bismarck Demir Şansölye kitabının fiyatı ve Bismarck Demir Şansölye yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Bismarck Demir Şansölye kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Bismarck Demir Şansölye kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Bismarck Demir Şansölye kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Bismarck Demir Şansölye kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU