-->

Bugün Adımı Sen Koy Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Bugün Adımı Sen Koy kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Bugün Adımı Sen Koy kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Bugün Adımı Sen Koy kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Söylesene kimsin sen?” “Bugün de adımı sen koy.” “Rüzgar olsun.” “Neden Rüzgar? Bütün sıkıntılarımı üzüntülerimle birlikte alıp götürsün diye mi? Öyleyse senin de adın Deniz olsun bugün, yüksek sesle söyleyemediğin her şey bir dalganın içine karışıp kıyıya vursun artık diye.” - Zamanın hançeri boğazlarına dayanmış haldeydi. Köstekli saat onlar için geri sayıma çoktan başlamıştı. Kız hayat doluydu sayılı günlerine rağmen. Adam ise yaşama dair umudunu kaybetmişti uzun zaman önce. Zamanın içine sığamadılar. Adamın hatırlayamadığı geçmişi, kızın hayalini dahi kuramayacağı geleceği ile bir köprüde buluştu. Karşı karşıya geldiler. Kendi zincirlerini keşfederlerken, bir kurtuluş anahtarı arayışı içinde birbirlerinde kayboldular. Ölüme Çeyrek Kala, Her Gün Yeni Bir İsim Alarak Azrail’e Kafa Tutan Pembe Balyozlu Bir Kızın, Sonsuzluğu Romantik, Buruk, Eğlenceli Keşfine Tanık Olmaya Var Mısınız? - “Size ikimizin de asla gidemeyeceği o yerden yazıyorum bayım. Sizi sevmek beni iyileştirdi.” ÜRÜN KÜNYESİ: Bugün Adımı Sen Koy,ISBN/BARKOD: 9786052064849,Kitap,Edebiyat,Roman,#kitkirtmagaza, @kitkirtmagaza,kitkirt,kitkırt,abone ol,Ephesus Yayınları, YAZAR: N.G. Kabal SAYFA SAYISI: 320 BASIM YILI: 2018 EBAT/BOYUT: Normal Boy KAÇINCI BASKI: 1 CİLT DURUMU: Ciltsiz DİLİ: Türkçe KAĞIT CİNSİ: 2.Hamur Kâğıt YAŞ GRUBU: Genel Okuyucu Bu İlan ENTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir

***** Bugün Adımı Sen Koy kitabını için satın alma linkleri:
Bugün Adımı Sen Koy kitabını satın al

***** Bugün Adımı Sen Koy indirme linkleri:
Bugün Adımı Sen Koy kitabını PDF İndir
Bugün Adımı Sen Koy kitabını ePub İndir
Bugün Adımı Sen Koy kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Bugün Adımı Sen Koy kitabını ele aldık. Bugün Adımı Sen Koy kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Bugün Adımı Sen Koy kitabının yazarı, Bugün Adımı Sen Koy kitabının fiyatı ve Bugün Adımı Sen Koy yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Bugün Adımı Sen Koy kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Bugün Adımı Sen Koy kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Bugün Adımı Sen Koy kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Bugün Adımı Sen Koy kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU