-->

Bütün Çocuklar İyidir Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Bütün Çocuklar İyidir kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Bütün Çocuklar İyidir kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Bütün Çocuklar İyidir kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bu kitap, hem çocuklar hem yetişkinler için yazıldı. İster çocuk olalım ister yetişkin, hepimizin içinde anne, baba, çocuk var ve sıkıntılarımızın tamamı, içimizdeki anne-babanın içimizdeki çocuğu ezmesinden kaynaklanıyor. Bunu düzeltebilmenin tek yolu, çocuklara dair önyargılarımızı değiştirmek. Bütün Çocuklar İyidir, İyi Aile Yoktur ile başlayan üçlemenin sonuncu kitabı. Kötü çocuk yoktur. Bir çocuk bizim 'kötü' dediğimiz bir davranış sergiliyorsa eğer, bu, ona yanlış davranıldığı içindir. 'Kötü' denilen davranışlar, aslında çocuğun yardım çağrısıdır. Bütün çocuklar iyidir. İçimizdeki çocuk da iyi. Çocuğun iyi olduğunu anlayabilirsek, biz de ona daha iyi anne-babalık edebiliriz. Böylece, çocuğun 'kötü', 'yanlış', 'sorunlu' gibi tabirlerle anılan davranış biçimlerine ihtiyacı kalmaz. İçimizdeki çocuk anlaşılmayı, yardım çağrısının duyulmasını bekliyor. Onu duyabilmeyi öğrenebildiğimizde kendimize doğru anne-babalık etmesini de öğreneceğiz ve o zaman kendiliğinden sorunlarını çözen, haklarını savunabilen bir insana dönüşeceğiz. Tanıtım Metni Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Bütün Çocuklar İyidir kitabını için satın alma linkleri:
Bütün Çocuklar İyidir kitabını satın al

***** Bütün Çocuklar İyidir indirme linkleri:
Bütün Çocuklar İyidir kitabını PDF İndir
Bütün Çocuklar İyidir kitabını ePub İndir
Bütün Çocuklar İyidir kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Bütün Çocuklar İyidir kitabını ele aldık. Bütün Çocuklar İyidir kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Bütün Çocuklar İyidir kitabının yazarı, Bütün Çocuklar İyidir kitabının fiyatı ve Bütün Çocuklar İyidir yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Bütün Çocuklar İyidir kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Bütün Çocuklar İyidir kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Bütün Çocuklar İyidir kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Bütün Çocuklar İyidir kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU