-->

Cennetin Anahtarları Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Cennetin Anahtarları kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Cennetin Anahtarları kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Cennetin Anahtarları kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Michelangelo (1475-1564): Tam adı Michelangelo di Lodovico Buonarroti Simoni dir. Batı sanatının gelişimi üzerinde benzersiz bir etkisi olan İtalyan Rönesans sanatçısı heykeltıraş, ressam, mimar ve şairdir. En tanınmış eserleri arasında yer alan Davut heykelini yapmaya 26 yaşında başlamış ve yaklaşık dört yılda tamamlamıştır. Papa II. Iulius un isteği üzerine 1508-1512 yılları arasında Sistine Şapeli ne yaptığı tavan freskleri tüm zamanların en büyük sanatçılarından biri olarak tanınmasını sağlamıştır. Yaşamının son yıllarını 1506 da başlanıp 1626 yılında tamamlanana kadar her dönemin ünlü mimarlarının katkısıyla inşa edilen San Pietro Bazilikası nın mimarı olarak geçirmiştir. Sanatçının şiir külliyatı bazıları tamamlanmamış 302 şiir ve bir dizi fragmandan oluşur. Sone, madrigal, terza rima gibi klasik biçimlerde kaleme alınan şiirler, söyleyişteki içtenlik, duygulardaki incelik ve ifade edilen düşüncelerdeki derinlikle dikkat çekicidir. Tanıtım Metni Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Cennetin Anahtarları kitabını için satın alma linkleri:
Cennetin Anahtarları kitabını satın al

***** Cennetin Anahtarları indirme linkleri:
Cennetin Anahtarları kitabını PDF İndir
Cennetin Anahtarları kitabını ePub İndir
Cennetin Anahtarları kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Cennetin Anahtarları kitabını ele aldık. Cennetin Anahtarları kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Cennetin Anahtarları kitabının yazarı, Cennetin Anahtarları kitabının fiyatı ve Cennetin Anahtarları yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Cennetin Anahtarları kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Cennetin Anahtarları kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Cennetin Anahtarları kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Cennetin Anahtarları kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU