-->

Çiftdem Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Çiftdem kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Çiftdem kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Çiftdem kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Sen karşındaki herkese denizleri anlatırsın, dağları anlatırsın, gökyüzünü anlatırsın, sen onlara dünyaları anlatırsın... Onlar senden önce senin yaralarını, geçmişten gelen izlerini konuşur. Hep yaralarını, kabuk tutmayan yaralarını sürekli deşerler, durmazlar, durduramazsın da. Şu hayatta herkesin bir yarası var, kimse inkâr edemez, ama fazla ama az var işte, hepimiz acı doluyuz sinelerimizde! Sürekli bir şeyleri kaybederiz içimizde. İçimiz onunla doluyken dışımız nasıl böyle vurdumduymaz oluyor anlamıyorum zaten! Ben artık hiçbir şeyi anlamıyorum. Siyahtan karanlığım derdim hep, oysa renklerimi bile boyuyorlarmış. Geç oldu ama öğrendim nihayetinde. Hayat tuval üzerine yapılmış bir manzara resmidir. O fırçayı kimsenin eline bırakmayın. Sizin hayatınız sizin fırçanız ve sizin renkleriniz olsun… Yanılgılarla dolu hayat yaşayanlara sevgilerimle... Yalnız değilsiniz!

***** Çiftdem kitabını için satın alma linkleri:
Çiftdem kitabını satın al

***** Çiftdem indirme linkleri:
Çiftdem kitabını PDF İndir
Çiftdem kitabını ePub İndir
Çiftdem kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Çiftdem kitabını ele aldık. Çiftdem kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Çiftdem kitabının yazarı, Çiftdem kitabının fiyatı ve Çiftdem yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Çiftdem kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Çiftdem kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Çiftdem kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Çiftdem kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU