-->

Doğum Lekesi Gibi Bir Gülümseme Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Doğum Lekesi Gibi Bir Gülümseme kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Doğum Lekesi Gibi Bir Gülümseme kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Doğum Lekesi Gibi Bir Gülümseme kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Ben aslında bu okuma grubuna annem için katılmıştım. Annemi yatıştırabilmek için. Annem öleli çok oldu ama ben hâlâ onu yatıştırmaya çalışıyorum. Martın sonlarından kasımın ortalarına doğru elimi uzatıyorum, annemin sonbaharda iyice zayıflamıs saçına bademyağı sürüyorum, kulağına bir şeyler fısıldıyorum. Gören ninni diye düşünür, dua diye düşünür. Oysa ne ninni ne de dua…”   Yüze doğum lekesi gibi yerleşmiş bir gülümseme, neyi saklar? Bir eşelek gibi kalakalmanın hüznünü bilmeyene, onu anlatabilir misiniz? Yalnızlığın ucunu sivriltmek, bir kısır döngüyü kusursuz kılar mı? Eşyanın kurduğu mahkeme, hangi hatıraya adil olabilir? Bahsettiğini görülmez, anlaşılmaz kılan, seyrelten cümlelerle, birbirimize aslında ne anlatırız? Kendini bulmanın yolu, hep bir başkasından mı geçer?   Doğum Lekesi Gibi Bir Gülümseme, Barış Bıçakçı’nın barışması zor, idaresi zor, çünkü idraki zor duyguları usulca yokladığı bir öykü demeti.

***** Doğum Lekesi Gibi Bir Gülümseme kitabını için satın alma linkleri:
Doğum Lekesi Gibi Bir Gülümseme kitabını satın al

***** Doğum Lekesi Gibi Bir Gülümseme indirme linkleri:
Doğum Lekesi Gibi Bir Gülümseme kitabını PDF İndir
Doğum Lekesi Gibi Bir Gülümseme kitabını ePub İndir
Doğum Lekesi Gibi Bir Gülümseme kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Doğum Lekesi Gibi Bir Gülümseme kitabını ele aldık. Doğum Lekesi Gibi Bir Gülümseme kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Doğum Lekesi Gibi Bir Gülümseme kitabının yazarı, Doğum Lekesi Gibi Bir Gülümseme kitabının fiyatı ve Doğum Lekesi Gibi Bir Gülümseme yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Doğum Lekesi Gibi Bir Gülümseme kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Doğum Lekesi Gibi Bir Gülümseme kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Doğum Lekesi Gibi Bir Gülümseme kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Doğum Lekesi Gibi Bir Gülümseme kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU